Hvordan lage din stua miljøvennlig

January 29

Hvordan lage din stua miljøvennlig

Du trenger ikke å tilbringe måneder prøver å gjøre din hjem mer miljøvennlig. Start ved å gjøre en liten endring til hvert rom i huset for å redusere ditt vann og energi forbruk og avfall avfall. Hvis du kan endre noen vaner og slå et par stykker av ditt hjem for miljøet, vil du begynne å se hvor enkelt det er å praksis bærekraftig levende og større endringene vil begynne å virke lettere.

Instruksjoner

Spare energi

•Spar strøm i hjemmet ved å koble elektronikk og apparater i hjemmet når de ikke er i bruk. Alt som er tilkoblet bruker energi, selv når det ikke er aktivert.

Hvis du er i markedet for nye apparater, prøve å se på EPA-sertifisert Energy Star alternativer, som kan lagre 10 til 20 prosent av energien til standard utstyr.

•Bytt din lyspærer med energisparing kompakte lysrør. Disse lyskildene bruker mindre strøm og vare lenger. Du kan kjøpe CFL pærer som passer inn i lampe og overhead lys stikkontakter.

•Prøv å henge tørt tøyet mulig. Den gjennomsnittlige tørketrommel bruken ca 875 killowatt timer elektrisitet i året, så spare penger og energi ved å la klærne tørke i solen eller vind, eller på en rack på ditt hjem. Dette kan også bidra til å øke levetiden til klærne siden de ikke blir oppvarmet og ristet en eller to ganger i uken.

Redusere søppel avfall

•Reduser slitasjen papir avfall og spare penger ved å erstatte papirhåndklær med vaskbare håndklær eller gamle klippe opp t-skjorter. Du kan vaske håndklær med resten av klesvasken din og ikke bekymre deg for å etterfylle papir håndkle rack alle dagene.

•Lag en kompost haug i hagen din å redusere søppelet og å gjøre din egen plen og hage gjødsel. For å gjøre en kompost haug, kan du kjøpe en hylle eller grave et hull, fylle den med en blanding av jord, ormer og ditt nedbrytbart avfall. Dekk haug med lokk for å hjelpe sammenbrudd prosessen.

•Reuse lunsj sekker og mat containere, snarere enn å kaste dem vekk. Hvis du kjøper yoghurt eller syltetøy i solid kar og krukker, bruke dem matrester og canning frukt og grønnsaker. Gjør et løfte om å leve uten plastposer for gjennomføring, pakking og lagring av mat så mye som mulig.

Redusere vann-avfall

•Du har hørt det før, men gjør et poeng å deaktivere at kranen hvis du ikke bruker den. Når du pusser tennene, kan du selv fylle opp en kopp og bruke den for skylling, istedet for utleie kranen kjører.

Kutte ned på dusjen tid også. Gjennomsnittlig dusjen bruker ca to gallon av vann per minutt, så prøv å fremskynde din skyllingsprosess ganger og lagre barbering til badekaret eller vasken, slå kranen på bare når på krevd å skylle.

•Hvis du bygger eller remodeling, tror om bruk eller erstatte bad toalettene med dobbelt-rødme toilets. Dette vil spare deg hvor som helst fra fem til syv liter vann hver gang du flush. Dobbelt-rødme toilets har en flush for flytende avfall og en flush for avfall, så du bare så mye vann som du trenger.

• Kjør klær og oppvask maskiner bare når de har full Last. Du kan lagre opptil 1000 gallons av vann en måned ved å kjøre en belastning bare når maskinene er full--en gang eller et par ganger i uken, avhengig av hvor mange hjemme - i stedet for hver dag.

Bruke øko-vennlige produkter

•Reduser slitasjen din innvirkning på miljøet, og forbedre din helse ved å eliminere kjemikalier fra hjemme ved å bytte til miljøvennlige rengjøringsprodukter. Bruk nontoxic og biologisk nedbrytbare produkter for din daglig rengjøring behov, og unngå produkter som inneholder advarsler eller gift etiketter.

•Prøv å kjøpe organisk sengetøy og håndklær mulig. Organisk sengetøy inneholder ikke plantevernmidler eller fargestoffer som ofte finnes i ikke-organisk stoff. Kjøpe fair-trade og økologisk bomull hjelper støtte mer bærekraftig jordbruk og arbeidskraft praksis. Du kan også se til å kjøpe en organisk madrass hvis du er i markedet for en ny.

•Think om hvilke elementer du kan gjenbruke og resirkulere i ditt hjem. Bruk en gammel yoga mat i stedet for å kjøpe nye badekar eller bil matter.

De fleste avfallshåndtering sentre gjør resirkulering like enkelt som sortering papirkurven. Holde aviser, bokser og flasker i en egen kasse så det er lett å gjenvinne når du tar ut søpla.