Hvordan lage din grønne hortensia blir blå

August 1

Hvordan lage din grønne hortensia blir blå

Hortensia er frodig, deciduous blomstrende busker som har blitt dyrket i hundrevis av år og kommer i mange varianter. Hortensia macrophylla, som blomstrer i nyanser av rosa, blå og noen ganger grønn, oppsto i Japan. Mophead og lacecap er de vanlige navnene for to varianter av hortensia macrophylla, og dette fortsatt populære landskapet hortensia er felles til gamle hjemmesider i sørlige USA. Fargene bestemmes av pH-nivået av jord, med blå blomster vokser fra syre jord og rosa blomster blomstrende i en mer alkalisk miljø. Mens ikke typisk, grønne blomster oppstår.

Instruksjoner

•IDENTIFY av hortensia vokser i hagen din ved å konsultere en lokal planteskole eier eller sammenligne blomster til bilder på Internett-områder eller i hagearbeid bøker. Rampelyset hortensia er en relativt ny og hardfør hortensia som har mindre blad, men store, stående lyse grønne blomster som slår til dype rosa av høsten. Anlegget fargen påvirkes ikke av jord pH. Hortensia macrophylla er den eneste hortensia muligheten til å blomstre blå.

•Test pH-nivået i din jord med en gjør det selv kit eller sende den å din state university lokale samarbeidsvillig forlengelse kontor for en liten testing gebyr. En jord test vil spare gjetting involvert i å bestemme surheten i jorda. En pH-nivået under 6.5 anbefales å vokse blå hortensia.

•Observe blomstrende syklusen av din hortensia. Hvis din plante blomster sent i sesongen, kan en grønn hortensia blomst være helt normal. Grønne hortensia blomster er vanligvis et kombinert resultat av Moder Natur og hortensia blanding, og skje primært som dagene blir kortere og lyset som gir plantene energi til å produsere farget blomster avtar. Hvis din blå hortensia sta forblir grønne for en sesong eller to, men er ditt eneste valg å chalk det opptil et hagebruk mysterium og være tålmodig.

•Fremme blå blomster på din hortensia macrophylla ved å vanne planten to ganger årlig med en utvannet aluminium sulfat og jern sulfat løsning. Bland en kvartal-unse av hver kjemisk i en gallon av vann og vann din hortensia med mer enn to gallons av denne blandingen til våren før blomstrende og høsten når anlegget er ferdig blomstrer. Hortensia trenger hyppig vanlige vanning også.

Tips og advarsler

  • Aluminium sulfat og jern sulfat bør være håndtert forsiktig og holdt utilgjengelig for barn.