Hvordan lage din egen WetJet Pad

November 11

Hvordan lage din egen WetJet Pad

Den WetJet moppen er en billig, enkel produkt har i huset og bruke på hardvedgulv, fliser og andre vanntett gulvet til å holde dem rene. Mange eiere får forverret av kostnadene ved påfylling disponibel pads som tørke støv og skitt av gulvet som rengjøringsmiddel. Med litt oppfinnsomhet og den riktige materialet, kan du enkelt lage din egen WetJet pads å spare penger og en tur til butikken.

Instruksjoner

•Prepare klut. En mikrofiber vaskeklut, som du kan kjøpe fra noen hjem butikken, er den viktigste komponenten av en WetJet blokk. Du kan kjøpe typen med grove, skrubbe materiale hvis du ønsker. Halvert kvadrat vaskeklut å lage et rektangel om formen på en pute. Deretter satte en stripe av Frayblock, Fraycheck eller en annen anti-stoff fraying substans langs klippekanten å holde puten intakt.

•Sett klut til bunnen av din mopp. Med din fullført klut i hånden, skyv den mot bunnen av mopp, sikre mot borrelås strimler. Mikrofiber washcloths holde godt mot borrelåsen. Hvis pad ikke stokk, rense borrelås strimler av med fingrene.

•Prepare løsningen. Våt Jet rengjøring løsning flaske er "ikke-gjenfyllbare", men du kan omgå som av soaking hetten av flasken i noen minutter i varmt vann. Dette løsner det hvit lue så kan du fjerne den. Fyll løsning flasken med en blanding av vann og eddik. En halv-vann-halv-eddik blanding fungerer godt, og du kan legge til andre ingredienser for å rengjøre visse typer gulv. Du kan også bruke blekemiddel for rengjøring hvite flisgulv eller tre rengjøringsmidler for bruk på tregulv.

•Sett lokket tilbake på løsning flasken og sett den inn på baksiden av WetJet. Med hjemmelaget elementene klar til bruk, kan du tørke som normalt.