Hvordan lage din egen veien utleggere

January 15

Hvordan lage din egen veien utleggere

Rydder en privat vei eller oppkjørselen med veien utleggere skaper en stilfull og langvarig, funksjonelle overflate. Helle dine egne veien utleggere kan du fullstendig tilpasse dine overflaten, og det er enkelt å gjøre. Grunnleggende materialer og et par dager å la dem tørke, kan du gjøre pavers som er like sterk og attraktiv som de selges kommersielt.

Instruksjoner

•Kontroller en mold veien utleggere eller kjøp interlocking muggsopp. Veien Asfaltutleggere utsettes tyngre vekt laster og trafikk enn andre typer, så de bør være minst tre inches tykke. Hvis du vil lage formene selv, re-formål aluminium bakervarer bokser eller bygge dem av tre. Plasser fire 2 x 4 tommers styrene i form av en rektangulær ramme og spiker dem sammen.

•Lag en flat, jevn plass for formene å sitte på. Hvis overflaten er skrånet, forherder din veien pavers i en hellingsposisjon form. Bruk en boble nivå sjekke gulvet eller bordet du planlegger å bruke og tilpasse den etter behov.

•RUB på innsiden av mold med en mold utgivelsen agent med en klut slik at betongen ikke stikke. Tørk av overflødig å hindre groper i overflaten av pavers.

•Mix betong i en trillebår med konkret blande og nok vann til å gjøre det tykke, men pourable.

•Kuleis våt betong i mold med en scooper, skiftende det rundt for å få det inn i hjørnene. Når mold er fylt, trykk den mot den flate overflaten tamp betongen og styrke luftlommer ut. Glatt på toppen av formen med kanten av en murskje.

•Dekk våt pavers med fuktig, pustende materiale som lerret. Holde materialet fuktig å bremse tørr pavers, og vent minst to dager for dem tørke.

•Vri muggsopp over og trykk bunnen så utleggermaskin glir ut.