Hvordan lage din egen utendørs stuen

June 15

Stort utendørs for noen er bare et par stoler på terrassen eller dekk. For andre er utendørs et område som kan forvandles til en stor plass for avslapning, servering, avslappende og underholdende. Gjør din egen store rommet kan gjøres ved hjelp av samme design og dekorere prosesser som brukes innendørs. Gjør ditt utendørs fristed spesielt ved å vite hva du har å jobbe med, hvor mye du kan bruke og hva du vil at resultatet skal se ut.

Instruksjoner

•Determine hvilken del av eiendommen du skal bruke til å lage flotte rommet. Avgjøre om det vil være på forsiden, siden eller baksiden av huset. Arbeid med innebygde strukturer å gjøre prosessen flyter jevnere og koster mindre. For eksempel hvis du har en glidende glassdør fører til hagen din eller sement uteplass, vurdere dette området i stuen.

•Velg en farge og design konsept. Bestemme hva viktigste dekorere fargene blir. Bestemme hvordan du vil bruke området og vurdere møbler etter behov. For eksempel hvis stuen for underholdende og avslappende, velge en spisestue sett egnet for utendørsbruk og en sofa eller flerdelte satt for å gi ekstra sittegrupper. Andre møbler inkluderer chaise utendørs servering tabeller, drikke handlekurver og drikke-serving stasjoner.

•Figure ut om du vil være å kapsle området med fasader, glass eller stoff paneler. Velg din kabinett basert på personlige preferanser og budsjett. Vet at et glasskabin sunroom vil koste mer penger enn å ha en entreprenør legge gips som er knyttet til huset. En åpen løsning med en Fortelt med eller uten stoff paneler for personvern og stil vil koste minst.

•Enclose området i henhold til metoden du valgte. Hvis bruker åpen konseptet, installere i markisen første og vurdere å bruke en som trekkes med en fjernkontroll eller veggmontert bryteren. Betenke etterforske inne en Fortelt som har vind sensorer som vil automatisk trekke i markisen når vindkast når visse hastigheter. Velg i markisen og alle gardiner eller panel i fargene du valgte da du kommer opp med din farge og stil konsept.

•Lay teppe hvis ønskelig. Bruk utendørs-grade gulvteppet hvis området ikke vil stå med et værbestandig kabinett. Selv om bruker en sunroom design, velge teppe vurdert for innendørs og utendørs for å sikre teppet varer lenger. Hvis du ikke legger rommet, Installer ikke verktøybasert tepper; velge kaste tepper for å dekke store områder av gulvet.

•Legg aksenter i hele rommet. Bruke gardiner, drapert eller blindene om rommet har windows. Installere en takvifte hvis rommet er kablet elektrisitet. Bruk kaste puter og tepper på sittegrupper for å koordinere med ditt fargevalg. Kjøpe dinnerware og glass, igjen matchende fargen og stilen til resten av rommet. Bruke planter og blomster gjennom å forbedre utendørs følelsen.

Tips og advarsler

  • Skissere første design med hvitt papir og fargeblyanter for å finne oppsettet og fargene.
  • Bruk aldri en entreprenør for arbeid som du ikke har forsket.