Hvordan lage din egen trepellets for Home Oppvarming

June 17

Hvordan lage din egen trepellets for Home Oppvarming

Trepellets er en tett pakket drivstoff med et lavt vanninnhold, betyr de brenne også sammenliknet med andre solid brensel. Ved å lære hvordan å lage din egen trepellets for hjem oppvarming, kan du kraftig øke mengden varme du kan produsere for ditt hjem for en gitt kostnad. Dette igjen betyr at du kan bedre bruke hjem drivstoff budsjettet og spare penger i det lange løp. Si farvel til stigende drivstoffpriser og Hei til en hyggelig, varm hjem.

Instruksjoner

•Chop skrap tre i små, enkle å håndtere stykker med en hånd øks. Dette sikrer du kan mate tre inn i en tre chipper lettere. Plass en stor bøtte under dispenser på de tre Chippern. Slå på Chippern og feed i skrap tre. Stoppe fôring i skogen når bøtte er full, eller du kjører av tre.

•Sort tre sjetonger i hauger av forskjellige størrelser. Satt haug av største sten i en tørketrommel og gjøre det til 600 grader Fahrenheit. Fjerne flisen fra tre tørketrommel når tørkeprosessen er fullført. Plass de tørket sten i en hammer mill å redusere dem til tremasse. Gjenta tørking og fresing prosessen til alle hauger av flis er slått for å masse.

•Samler opp tremasse fra hammer mølla i en stor kasse. Hell tremasse i et pellet trykk. Slå på pellet pressen. Samle pellets i store hyllen, eller en annen hvis det store kasse fortsatt har noen tremasse i den. Utforme pellets på benken eller andre flatt underlag å kjøle og tørke ut. Når tørr, er pellets klar til bruk.

Tips og advarsler

  • Under feiingen opp sagmugg når du er ferdig å bruke de tre Chippern, ikke kast sagmugg. I stedet, hell den i bøtte du samlet i tre sten i. Legge til sagmugg tremasse opprette mer trepellets, som gjør din avfallstre gå mye lenger.
  • Når du arbeider med tre i noen kapasitet er det viktig å ha hånd og øye. Hugge ved og bruker en tre munter er begge potensielt farlige aktiviteter som kan føre til kutt og splinter i hendene og øyeskade av biter av tre bryte ut. Bruk alltid vernehansker og vernebriller å sikre at du er beskyttet.