Hvordan lage din egen stivelse for Starching stoff

October 24

Hvordan lage din egen stivelse for Starching stoff

Selv kjøpe spray stivelse fra butikken ikke vil sette så mye av en bulk i lommeboken, er det fortsatt mer økonomisk å lage din egen. Med noen elementer som du kanskje allerede har i ditt hjem, kan du stryke din kjole bukser, skjorter og selv quilt stoffer i skarpe, rynkefri tilstand. Innovere oss antyder at stivelse også kan frastøte noen gjenstridige flekker som svette og skitt som stikker til stivelse og ikke det faktiske stoffet, kanskje forlenge bruken av klær elementet. Vask stoffet fjerner stivelse.

Instruksjoner

•Fyll 4 kopper vann i en kjele og varme for å koke over høy varme. Fjerne panne fra varmen som vannet begynner å koke.

•Mix 1/4 kopp maismel med 1/2 kopp kaldt vann i en bolle med en skje mens vannet er varme. Løs opp så mye cornstarch i det kalde vannet som mulig.

•Fyll kokende vann i miksing bolle, med forsiktighet for ikke å plaske, og bland løsningen til cornstarch er fullstendig oppløst. Tillate cornstarch løsningen avkjøles helt til romtemperatur.

•Funnel kult cornstarch blandingen i en plast sprayflaske. Rist blandingen kraftig like før du bruker løsningen. Lett spray stoffet for å gjøre det bare litt fuktig, ikke våt eller dryppende. Stryke klær som normalt.

Tips og advarsler

  • Stivelse kan tiltrekke kryp og insekter, så når lagre tekstiler og klær, sikre at elementet er uten stivelse.
  • Slik fjerner stivelse buildup fra strykejernet, fukt en myk klut med eddik og jern kluten med varmt jern eller vurdere å bruke en rengjøring svamp som Mr. Clean magisk viskelær på jern. Når stryking eddik, frigis røyk i luften.
  • Martha Stewart antyder at gjør en løsning 2 ss. vasket med 1 kopp vann og legge det til den endelige skylling syklusen i vaskemaskinen din kan du unngå sprøyting stivelse på klær, og stryk klær når de er fortsatt litt fuktig fra tørketrommelen.