Hvordan lage din egen solenergi skjermen vindu gulvbelegg

March 20

Ifølge den City College Station, Texas, kan solenergi skjermer blokkere så mye som 80 prosent av varmen fra sommersolen. Dette kan betydelig redusere sommer kostnader avkjøling. En den billigste måten å gi denne beskyttelsen er ved å lage din egen solenergi skjermen vindu gulvbelegg. Prosessen er ikke vanskelig, og solar skjermen kits kan kjøpes enten på nettet eller i jernvareforretninger. Sommer regninger vil aldri bli det samme.

Instruksjoner

•Rengjør ut vinduet skjermene der du henge solar nyanser. Bruk en stiv Bristol børste for å fjerne rusk eller blader. Vask ned vinduene med hage slangen og sprøyta. Gni den ren med et håndkle. Dette vil hjelpe deg få en mer nøyaktig måling.

•Measure innsiden delen av vinduet, både fra side til side og opp og ned. Registrere disse målingene.

•Measure sidene av skjermen klipp, hvis du bruker eksterne klipp. Dette er delene som holder hjørnene av solenergi rammen sammen. Ta klipp når avgjøre skjermstørrelsen, eller skyggen ikke passer. Mange utklipp er 1/2 og 3/4 tommers på hver side.

•Skjære sidene av skjermen størrelse, tar klippet størrelser hensyn ved å trekke seg fra den vindu målingen. For eksempel hvis bilderammen er 24 inches bredt og du bruker klipp 3/4 tommers bredde på hver side, siden ramme bør kuttes til 22 1/2 inches (3/4 tommer x 2 er 1 1/2 inches. 24 tommer minus 1 1/2 inches er 22 1/2 inches). Dette bør gjøres for bredde og høyde på skjermen. Merk det riktig stedet på skyggen spenne og så det med en baufil. Sand ned noen grader med sandpapir eller en fil.

•Passer kantene av solenergi skyggen med vinduet klipp. Større skjermer kommer med en ekstra brace som kuttes i midten. Denne klammeparentes bør også bli kuttet til størrelse. Klippene som er brukt for disse bukseseler, men er ofte flush og trenger ikke å bli kompensert for når.

•Plasser skjermen på en flat overflate. Gulvet fungerer godt for dette. Smal kanal på baksiden av skjermen skal være vendt oppover.

•Unroll solar skjermen ut på rammen. Klippe den løst til størrelse med saks.

•Lay ut spline langs kanalen med skjermen under. Trykk spline i kanalen med en spline roller. Sakte rulle spline valsen rundt rammen, trykker den i kanalen mens du arbeider rundt rammen til spline trykkes på plass rundt på sidene. .

•Trim av noen ekstra spline med verktøyet kniv. Også klippe av eventuelle ekstra biter av skjermen stikker over kanten av spline.