Hvordan lage din egen Slatwall med en tabell så

October 28

Slatwall paneler installeres ofte i butikker fordi de kan holde en rekke materialer. Fra kroker hyllene, kan alt legges til eller trekkes fra slatwall panel med letthet. Slats i panelet gjør det mulig for kroker og hyller til å skyve på plass til panelet. Gjør din egen slatwall paneler for ditt hjem kan øke brukervennligheten som du renovere eller omstrukturere områder.

Instruksjoner

•Measure plassen hvor du har tenkt å henge i slatwall-panelet. Mark der endene av panelet skal med kritt. Bruke et nivå for å merke omrisset av panelet.

•Skjære slatwall panelene til størrelse med en tabell så for å sikre at de passer inn i det ønskede for panelet. Før du cut panelet kontroller blad av tabellen så er skarp og sikkerhetsdeksler fungerer. Start blad av tabellen så før du setter det på tre paneler og så på utsiden av merkede linjen.

•Locate veggen studs med en stud finder og merke dem med kritt. Du må henge i panelet på stenderne å gi en sterkere grep.

•Nail det første brettet på veggen for å angi plasseringen til panelet. Hvis fornøyd med plasseringen kan du bruke en drill til forsenke hullene mellom sporene i panelet. Fest det første brettet med 2 tommers tre skruer og kontrollere at de justeres med veggen stud.

•Sørg andre styret og fest den med skruer. Fortsett denne prosessen inntil hele delen av muren er dekket med slatwall paneler.

Tips og advarsler

  • Alltid slitasje briller og en støvmaske når en tabell så.