Hvordan lage din egen skjøteledning

June 22

Er du lei av å koble flere skjøteledninger når du utfører en jobb som krever strøm - og det er ingen utløp i nærheten? Ikke bare kan det bli frustrerende, men det kan være farlig også. En måte du kan løse dette problemet er å bare gjøre din egen tilpassede skjøteledning. Ikke bare vil det tjene formålet bedre, men det vil faktisk være høyere kvalitet enn du kan kjøpe i jernvarehandel. Her er hvordan å lage din egen skjøteledning.

Instruksjoner

•Determine hvor lenge av en skjøteledning du vil bli behov. Hvis du har et sted der du vanligvis utføre arbeidet, bare måle lengden og legge et par føtter for slakk. Vanligvis bør ikke forlengelsen være lengre enn 24 fot.

•Head jernvarehandel, Kjøp 10/3 SJ-ledningen og to plugg caps. 10/3 SJ-ledningen er en tykk, svart ledning som huser et svart, hvit og grønn sett med ledninger. Det vanligvis koster rundt $1,50 per fot.

Når du kommer hjem, ta en ende av 10/3 SJ-ledningen og gjør en liten skive det med kniven. Ta flisete tupper og trekke det ytre skjeden fra hverandre for å avdekke personlige ledningene inne. Utsett om én og en halv tomme av innsiden ledninger.

•Sett klippe bort overflødig ytre skjede og strimler av papir isolasjon som er pakket rundt interiør ledningene. Vær svært forsiktig med å nick noen av ledningene.

•Bruk din skrutrekker og løsne de to skruene som holder kvinnelige plug lokket stengt. Så, ta den kvinnelige plug cap å avsløre wire terminalene. Du burde se en grønn terminal, en sølv terminal og en kobber terminal. Bruk skrutrekkeren til å løsne hver skrue på terminalene.

•Next, bruke wire strippere for å strippe ca en halv tomme isolasjon fra hver av eksponert ledningene i SJ-ledningen.

•Ta grønne wire og tett vri eksponert kobbertråd slik at ingen tråder står. Så slip den grønne ledningen til grønne terminal og skru ned for å sikre det.

•Ta den hvite ledningen og vri i samme mote og sikre den under sølv terminal. Svarte ledningen blir sikret under kobber terminal.

•Double-Sjekk hver wire for alle tråder som kan ha rømt. Hvis du oppdager noen, løsne terminalen, retwist ledningen og resecure den. Når du er at det ikke er noen spredt tråder, Lukk kvinnelige plug hetten og stram de to skruene for å fullføre pluggen. Hetten bør lukke sikkert ledningsklemmen svart av SJ-ledningen. Hvis enkelte ledninger er utsatt utenfor ledningen cap, deretter demontere og forkorte ledningene. Ledningen hetten bør lukke LEDNINGSKLEMMEN svart ytre.

•Sett følge trinn 3 til 9 med den andre enden av SJ-ledningen og hann plugg cap. Når du er ferdig, plugg den mannlige enden i en drevet stikkontakt og teste hunnkoplingen med spenning tester. Hvis testeren leser 120 volt, så er du god til å gå!

Tips og advarsler

  • Aldri bruk en forlengerledning som en permanent elektrisk hjemme. De bør bare brukes for midlertidig formål.