Hvordan lage din egen skjønnhetsprodukter med ting rundt huset

December 3

Hvordan lage din egen skjønnhetsprodukter med ting rundt huset

Hvis du vil gjerne forkjæle kroppen for mindre, kan du gjøre din egen skjønnhetsprodukter med ingredienser som finnes i ditt hjem. Om du vil stramme og tone huden eller opprette en duftende skjønnhet produkt som er en effektiv skin nedtoningen behandling, ser ikke lenger enn din kjøkkenregjeringen og kjøleskap for ingredienser. Når du vil spare penger på skjønnhet telleren, hoppe over dyrt kremer og kostbar exfoliants og opprette disse enkle skjønnheten oppskrifter med billig ting funnet i huset.

Instruksjoner

Jordbær ansiktsrens

•Blend jordbær, olje og trollhassel i en blender til glatt. Overføre blandingen på et lite glass eller plast container med tettsittende lokk. Denne blandingen holder to uker i kjøleskapet.

•Dampen ansiktet med lunkent vann. Forsiktig massasje en kvart størrelse mengde produktet i håndflaten. Glatt rensemiddel over huden med fingertuppene. La produktet forblir på huden din i to til tre minutter.

•Rinse strawberry rensemiddel av huden din med et håndkle fuktet med varmt vann. Klapp huden tørr.

Havet Salt kroppsskrubb

•Fyll havsalt og Epsom salt i en stor plastpose. Forsegle toppen av posen. Kombiner ingredienser av risting posen kraftig.

•Kopiering tørre ingrediensene til en plast sandwich pose. Legg spiseskje med olje og dråper av den essensielle oljen til havet og Epsom salter. Riste posen for å kombinere ingrediensene. Overføre våt granulater til et glass eller plast beholderen med lokk.

•Dampen huden din i dusjen eller badekaret. Dypp hånden i skrubbe og massasje over huden. Rense huden med skrubbe i én til fire minutter. Skyll og tørk.

Tips og advarsler

  • "Alfa-hydroksyl syrer i jordbær fungere som en naturlig exfoliant som fjerner døde hudceller og urenheter forsiktig," foreslår Lauren og Janice Cox i sin bok "Eco skjønnhet."
  • Fjerne havet salt fra skrubbe opprette en duftende bad salt. Pour en halv kopp din duftende salter under varmt vann i en aromatiske og beroligende suge.