Hvordan lage din egen Shorts hjemme

July 4

Hvordan lage din egen Shorts hjemme

En frisk-utrustning og behagelig par shorts kan hjelpe deg å holde kul og være rolig i vår, sommer eller høst. Gjør din egen shorts hjemme med en grunnleggende symaskin er en grei måte å få shorts som passer og er laget av stoffer som du liker. Ved hjelp av et par av dine egne bukser eller shorts som en mal, kan du hoppe over måle selv å gjøre jobben enda raskere.

Instruksjoner

•Velg stoffet du vil bruke for shorts, som flanell, sengetøy eller strekke jean materiale. Brett materialet halvparten mønster eller "riktig" side vender innover. Lå materiale flat på en tabell eller gulvet med flippen løper horisontalt.

•Skjære din stoff i to deler langs falsen Hvis mønsteret har en bestemt retning. Løft toppen stykke stoff og rotere det 180 grader så mønstrene kjører i samme retning. Hopp over dette trinnet hvis din stoff er en heldekkende farge eller mønster er tilfeldig.

•Plasser et par bukser eller shorts som passer fint direkte over stoff med baksiden vender ned. Spore rundt utsiden av klær på stoffet med en blyant. Løft klær fra stoffet, etterlot bare den trukket klesmerke.

•Få disposisjoner tomme ut fra eksisterende klær linje på begge sider og inseam. Tegne en midje linje tre inches over trukket waistline. Tegne en bunnlinje for lengden av shorts to inches under der du vil at shorts lengden å falle.

•Plugg lag av materialer sammen langs trukket klær. Skjære gjennom begge lag av stoff langs disposisjonene. Sy langs klær ned sidene og langs den U-formede inseam til sidene og skrittet av shorts, fjerne de pinnene som du går.

•Falsing opp nedre kant av hver etappe av shorts to ganger av en tomme og pin fold. Tråkle rundt hvert ben hull å sikre hem. Fjerne pinnene. Brett ned øvre kant langs midjen av shorts to ganger av en tomme og pin. Tråkle rundt midjen sikker men la en to-tommers gap unsewn langs baksiden av shorts.

•Measure rundt midjen og legge en tomme. Skjær en lengde på elastisk til denne størrelsen. Sett ene enden av elastiske gjennom unsewn åpningen i livet av shorts og slange det gjennom midje hem før den kommer tilbake ut av åpningsspillet.

•Overlap ender elastiske av 1/2-inch og sy sammen for å danne en løkke. Skyv elastiske inn midjen hem og sy over stoffet åpning for å lukke midje hem. Slå shorts høyre side og slitasje.

Tips og advarsler

  • Sy en zigzag sting like utenfor eksisterende masker på sidene og inseam av shorts før du oppretter midje og Ben hems for å gjøre dem mer holdbar og sømmene sterkere.