Hvordan lage din egen naturlige rengjøringsmidler med sitronsaft

June 20

Hvordan lage din egen naturlige rengjøringsmidler med sitronsaft

Mange kommersielt produsert hjemme rengjøring produkter inneholder materiale som er skadelig for helse. Disse giftstoffer dagens store helserisiko bør på begge husholdning og global basis, og som sådan, unngås. Mange helse-vennlige produkter kan sannsynligvis allerede finnes i hjemmet som kan brukes til å rengjøre og desinfisere i stedet for kommersiell rensemidler. Sitron er en viktig ingrediens i mange av disse hjemmelagde rengjøringsprodukter pga naturlig Surhet og frisk duft.

Instruksjoner

Finne passende beholdere for rengjøring blandinger. De fleste hjem har allerede, eller regelmessig bruk, de fleste av disse beholderne, eliminerer behovet for å kjøpe dem. Hvis du ikke allerede eier én eller flere passende beholdere, kan de kjøpes på en jernvarehandel. Glass krukker fungerer godt for deigaktig rengjøring mikser som møbler polsk. Klem og spray flasker fungerer bra for mindre tyktflytende blandinger som sitron parfymert luft oppfrisker.

•Mix tre deler natron og en del sitron juice i en liten skål. Dette fungerer som en naturlig luften oppfrisker med bakepulver absorberende gratis flytende lukt i luften og erstatte dem med duft fra sitronsaft. Plass disse rettene rundt hjemme å maksimere effekten.

•RUB en skive sitron over skjærebrett og andre overflater utsatt ferskt kjøtt og grønnsaker til å rengjøre og desinfisere området. Skyll grundig med vann etterpå.

•Mix 3 kopper hvit eddik med 3 kopper vann og legge 5 dråper rent sitron essensielle oljen, 2 dråper rent tea tree olje og 5 dråper ren lavendel essensielle oljen. Denne blandingen er nyttig for rengjøring tregulv av alle slag. Bare Hell blandingen i en sprayflaske og bruke direkte på gulvet. Gni løsningen i gulv med en myk klut.

•Mix to deler jojobaolje med en del frisk sitron juice lage møbler polsk. Forsiktig gni blandingen på tre med en myk klut. Denne blandingen serverer rehydrate tre, bringe ut en naturlig glans etter flere bruksområder.

•Mix 6 dråper rent sitron essensielle oljen, 6 dråper ren lavendel essensielle olje og 1 dråpe ren te tree essensielle olje å skape en naturlig air freshener. Oljer i denne blandingen er naturlig anti-bakteriell og kan brukes på enhver husholdning overflate du vil friske og desinfisere.

•Mix en del sitron juice med en del natron opprette messing/bronse renset. Gni løsningen på bart metall med en myk klut til å rengjøre og skinne materiale.