Hvordan lage din egen naturlige Cedar Spray

June 21

Hvordan lage din egen naturlige Cedar Spray

Fjerne skadedyr uten sterke kjemikalier, biologiske midler eller desinfeksjonsmidler med en alle naturlig cedar spray som er enkel å koke opp. Holde skadedyr som insekter, merker, edderkopper og andre skumle crawlies i sjakk ved å behandle vinduet sel og dører med sedertre. Spray på loftet å forhindre mugg eller mold vekst. Leve uten den potensielle toksisitet av plantevernmidler for mennesker og husdyr har du hviler lett med bruk av naturlige cedar spray og etterlot din hjem skadedyr og sykdomer gratis for et mer sunt miljø.

Instruksjoner

Cedar Chip Spray

•Plasser en stor håndfull cedar chips i en plast bøtte med lokk i et godt ventilert område, fortrinnsvis utenfor.

•Gi en 1/2 gallon av vann til en byll i en gryte. Hell kokende vann over cedar chips i bøtte, og dekke med lokk. Vann burde tilstrekkelig dekke cedar chips. Bratt sjetonger til vann er blek brun og kalde; Hvis vann ikke er brune, legge til flere sjetonger.

•Fyll cedar tilført væsken inn i en ubrukt, plast sprayflaske. Spray rundt utsiden omkrets av Vinduer og dører. Lagre cedar spray for opptil en uke på et kjølig, tørt sted.

Cedar viktige olje Spray

•Fyll den destillerte vann, vodka og sedertre essensielle oljen til en ubrukt eller resirkulert plast sprayflaske og segl.

• Rist blandingen godt. Oppbevares på et kjølig, tørt sted for en uke før.

•Spray rundt innendørs utkanten av Vinduer og dører, rundt skap, loftet eller helst en plage kan skjule, lever eller lurer. Stiftelsen sprekker og løs gulvplanker kan også være inngangspunkter for skadedyr, så spray det også.

Tips og advarsler

  • Se over huset for hull, åpninger som fører utenfor og/eller sprekk; Dette er gode steder å spray fordi skadedyr kan angi her.