Hvordan lage din egen motorsag Chaps

May 24

Hvordan lage din egen motorsag Chaps

Designe og lage et par egendefinerte motorsag chaps er en fin måte å sikre at chaps passe deg perfekt, og ser flott ut. Mens gjennomsnittlig motorsag brukeren ikke har tilgang til effektive beskyttelse materialer som den profesjonelle verneutstyr bruker, er det mulig å lage et low-tech alternativ som gir god beskyttelse mens bare å ofre noen av fleksibiliteten til nyere materiale. Opprette revne av skinn og legge metallplater for beskyttelse kan det egendefinerte revne være den perfekte blandingen av sikkerhet og stil.

Instruksjoner

•Ta målene på kroppen som vil være nødvendig for chaps, inkludert avstanden fra toppen av låret til bunnen av ankelen, omkretsen av den fremre delen av låret fra side til side, omkretsen av den fremre delen av kneet og omkretsen av den fremre delen av ankelen. Mål avstanden fra den øverst på låret toppen av kneet og bunnen av kneet til bunnen av ankelen. Merk alle målene på papir.

•Kontroller en disposisjon av chap på dobbel tykkelse på skinn for én etappe, bruker målinger fra trinn 1 og regnskap for en variant i individuelle beinet. Kuttet ut den første fyren, gjennom begge tykkelser på skinn med verktøyet kniv. Gjenta for andre etappe.

•Kontroller disposisjoner på metall sheeting av låret og leggen. Bruke dimensjonene til låret til kneet og kneet til ankelen som lengder, og fjerne 2 inches fra målene for omkretsene. Skjær ut metall ark med metall klipp, og plassere brikkene i deres aktuelle steder mellom lagene i skinn. Bøy hver metallplaten mellom skinn lagene til å passe bena komfortabelt.

•Sew hver metal plate på plass sy helt rundt omkretsen av platen gjennom begge lag av skinn. Plasser de små lærbelter mellom lagene på kne og ankel åpningene slik at spennene er tilbake for enkel innstramming. Feste belter på plass. Posisjon både chaps den nødvendige avstanden på midjen lengde beltet, med beltet går mellom de to lagene av lær øverst. Feste midjebelte på plass.

•Sew helt rundt kanten av chaps, sy belter å revne med noen ekstra linjer med stitching, og deretter trim av eventuelle ujevn og ekstra skinn stoff fra bøyd metall.