Hvordan lage din egen madrass renset

September 12

Hvordan lage din egen madrass renset

Madrasser er utsatt for noe rotete stoffer regelmessig, som svette, urin, blod, oppkast og selv sølt væske eller mat. Mens det kan være fristende å bare tørke opp madrassen med et håndkle og sette et nytt sett med ark på den, denne metoden virkelig rydde ikke madrassen og kan resultere i flekker, lukter og muligens utviklingen av bakterier på overflaten madrass. Opprette din egen madrass renere kan gjøres med noen grunnleggende husholdningsprodukter og kan bidra til å opprettholde madrassen i lang tid framover.

Instruksjoner

•Blot opp så mye av stoffet som mulig med et håndkle.

•Fyll en spray flaske med eddik og spray madrassen rikelig. Bruke en liten mengde natron stained området og venter eddik og natron til å reagere. Tillat stoffet å tørke og deretter bruke en støvsuger børstemunnstykket fjerne tørket stoffet.

•Kombiner 1/4 kopp pulverisert vaskemiddel med litt varmt vann, med en elektrisk mikser til rør blandingen til skum skjemaer på toppen. Bruk en slikkepott til å løfte av et lag av såpeskum fra rengjøring blandingen og bruke såpeskum på madrassen. Skrubbe forsiktig i madrassen med en varm, fuktig svamp. Ikke mette madrassen. Tillate madrassen til luft tørr.

•Apply en liten mengde hydrogenperoksid til mindre farget områder av en madrass eller å rengjøre en bloodstain. Skrubbe forsiktig og la hydrogenperoksid til å fordampe. Merk at hydrogenperoksid kan bleke stoff og kan endre utseendet på madrassen hvor gjelde.