Hvordan lage din egen lapp for en skinn Vest

December 10

Hvordan lage din egen lapp for en skinn Vest

Lær vester er fasjonable ennå solid og kan se både tøffe og klassiske. Du kan kaste på en skinn vest som en umiddelbar tilbehør, som også gir deg beskyttelse mot vind og chill. Like sterk som skinn, men det er ikke uimottakelig å rive. For eksempel kan en skinn vest ulempe på en stikke frem ledning eller spiker og rip. Heldigvis, har du et hull i skinn vest, du kan reparere det selv ved å lage din egen skinn eller stoff lapp.

Instruksjoner

• Besøk en bruktbutikk eller stoff lagre og kjøpe et skinn stykke klær eller enkelt kvadrat yard av Lær eller et relativt sterkt stoff. Du kan for eksempel bruke denim, kordfløyel eller selv vinyl. På et sparsommelighet butikken er det mer sannsynlig å få finere skinn for mindre. Holde inne sinn du trenger ikke å kjøpe en tilsvarende del av skinn eller stoff. Det er ingen grunn lappen ikke kontrast læret i Vesten.

•Measure tåre eller rip i skinn vest. Skriv ned disse målingene.

•Skjære en skinn lapp det er 1 tomme lengre i lengde og 1 tomme lenger i bredden. Du kan lage din lapp noen form du vil: firkantet, rund eller trekantet.

•Plasser oppdateringen på hull eller rive å bedømme sin størrelse. Dette vil la deg vet Hvis oppdateringen er av en tilstrekkelig størrelse å dekke og beskytte hullet eller rive.

Tips og advarsler

  • Når du leter etter et gammelt skinn element i bruktbutikk, fokus på elementer som lærjakker eller vesker; Dette er objekter som gir deg mye tilgjengelig Lær å arbeide med.