Hvordan lage din egen klor Generator

April 25

En klor generator bruker elektrisitet for å dele salt i klor og natrium ioner. Disse ioner reagerer med vann for å lage natriumhypokloritt, som er den aktive ingrediensen i blekemiddel. Du kan gjøre en liten klor generator hjemme med deler som du finner i en jernvarehandel. Denne klor generator er tilstrekkelig å desinfisere drikkevann. Primære løpende utgifter til denne generatoren er kostnaden av elektrisitet.

Instruksjoner

•Saw et par 1/2-inch åpninger i PVC cap som er 1/8 tommer fra hverandre. Bore ¼-tommers hull i midten av hetten. Plass en 1/8-tommers avstand i hetten etterfulgt av en Viton pakning. Plasserer en elektrode maske i hetten og plasser den slik at den stikker ut av bunnen i PVC lue.

•Sett den andre Viton pakningen i hetten etterfulgt av andre elektroden. Justere denne elektrode slik at det stikker ut av toppen i hetten. Plasser den tredje Viton pakningen på elektroden og skru hvor 4-tommers PVC rør i PVC hetten så hele forsamlingen holder sammen tett.

•Kople bare slutten av hver elektriske kabler til en separat elektrode. Lim den PVC reducer til toppen av PVC-rør med PVC pipe lim og la dem tørke.

•Legg to kopper en gallon av vann, salt og bland godt. Knytt alligator klipp for hver strømkabelen til én av batteriet terminalene, og plasser hullet i PVC cap over en tom gallon beholder.

•Fyll salt løsning i PVC kortet, og la den renne inn i den tomme beholderen. Sende vannet gjennom chlorinator gjentatte ganger til å opprette en bleike løsning.