Hvordan lage din egen Klesvask vaskemiddel som ikke Gel

May 11

Hvordan lage din egen Klesvask vaskemiddel som ikke Gel

Mange hjemmelaget flytende vaskemidler slå slimete eller tykkere som jello avhengig av såpe du å gjøre dem. De krever også blande før bruk. Hjemmelaget pulverisert vaskemidler har ofte store klumper av såpe i dem som ikke løses i vaskemaskinen. Hvis en av disse klumper stikker til din våte klær ubemerket det svinger til gel i en varm tørketrommel, behøver du å skrape den av. Det kan også resultere i flekker. På den annen side, er kommersiell vaskemidler legger opp til en stor utgift i et månedlig budsjett hvis du har en stor familie eller masse klær. Et enkelt knep kan du lage din egen Klesvask vaskemiddel uten det resulterer i en geléaktige rot på klær.

Instruksjoner

•Measure vask brus og legge den til blender eller food prosessor.

•Skjære opp bar såpe med en liten kniv i ca åtte til ti små biter og legg det til prosessoren. Mange hjemmelaget vaskemiddel oppskrifter krever at du rist bar såpe, legge den til de tørre ingrediensene og rør det til et pulver. Blande såpe bitene i maten prosessor med tørt pulver forårsaker det å bryte opp i små partikler som løses raskt og effektivt i vaskemaskinen, selv om du bruker kaldt vann.

•Legg boraks til maten prosessor.

•Vri foodprocessoren eller blender på "High" eller "Pulse" innstillingen. Det tar bare et minutt eller to å slipe såpe og tørre ingrediensene til et fint pulver. Slå av prosessoren; rør blandingen med en long håndtert skje slik det ikke selv små biter av såpe igjen.

•Fyll vaskemiddel i en plast beholderen med lokk. Tre tsp. per Last er alt som er nødvendig for å få klærne ren og frisk lukt.

Tips og advarsler

  • Gjør en dobbel eller trippel bunke i vaskemiddel hvis du ønsker og lagre det i en beholder med lokk.
  • Velg en såpe som er milde, naturlig og ren best resultat.
  • Hvit destillert eddik er en nøysom alternativ til en tøymykner. Legge det til skyllemiddel dispenser akkurat som din vanlige flytende tøymykner.