Hvordan lage din egen Klesvask vaskemiddel med natron

May 18

Vaskemiddel er en nødvendighet. For de som kan ønsker å spare penger eller bli mer miljøvennlig, hjemmelaget vaskemiddel med natron være en økning både lommeboken og din samvittighet. Viktigst, det etterlater klær ren og frisk lukt. I motsetning til Beef vaskemidler, kan du bruke komponentene for andre rengjøring programmer i ditt hjem. Natron kan også brukes i faktiske bakervarer, kan ikke noe du si for vaskemiddel.

Instruksjoner

•Unwrap tøyet såpe bar og la den sitte utsatt for luften for et par dager før vaskemiddel. Tørr såpen bar, så det er mye vanskeligere å ta enn når du først pakket den.

•Bruk et rivjern til rist vaskerom såpe i food prosessor, eller bruk en kniv til å barbere av biter. Fortsette rist til du har fullført hele bar såpe.

•Legg 1 kopp vask brus og boraks 1 kopp 3 kopper natron til maten prosessor.

•Sett de på food prosessor og lås bollen på plass i henhold til produsentens instruksjoner. Kjøre på en lav hastighet til alle komponentene i din vaskemiddel kombineres jevnt.

•Fyll din hjemmelaget vaskemiddel med natron i en tørr, lufttett beholder. Bruk 2 spiseskjeer per normal Last med Klesvask.

Tips og advarsler

  • Vaskerom såpe er spesielt formulert for å arbeide med Klesvask og datoene fra fortids når familier vasket sine klær med washboards på bredden av vannmasser. Vaskerom såpe er fremdeles selges i dag, og kan finnes i Klesvask aisles av landsomfattende butikker som Target, Meijer, Dollar General og Walmart. Jernvareforretninger også bærer det. Noen merker inkluderer Fels-NAFTA, Octagon og Zote. Hvis du ikke finner vaskerom såpe i en butikk nær deg, kan Internett-forhandlere som Amazon.com og såper gått kjøpe leveres direkte til deg.