Hvordan lage din egen ingen kjemiske luftrensere

September 23

Luftrensere brukes ofte i daglige husholdning rengjøring, men mange merkenavnet fresheners inneholde skadelige og potent kjemikalier. Du kan gjøre din egen effektiv ingen kjemiske luftrensere lett og rimelig, ofte bruker ressurser at du allerede har hendig. Lære å gjøre hjemmet ditt duftende samtidig unngå giftstoffer i mange lager kjøpt luftrensere.

Instruksjoner

•For ikke-spray (frittstående) luftrensere som du kan bruke på forskjellige steder i hjemmet ditt, trenger du fem til ti små boller eller glass. Plasser begge to spiseskjeer med bakepulver, to spiseskjeer med eddik eller en bomull ball fuktet i ren vanilje ekstrakt i hver beholder. Sett en beholder bak kjøleskapet og distribuere de andre i områder av huset hvor de ikke kan nås av barn eller kjæledyr.

•For spray luftrensere, trenger du en spritzer (fin tåke) sprayflaske at du kan kjøpe på de fleste dagligvarebutikker eller praktisk butikker. Bland 1/4 kopp natron med varmt vann i en sprayflaske, koble munnstykket og riste den opp godt. Etter bakepulver har oppløst, fjerne munnstykket og legge til et par dråper av lavendel eller en tsp. av et utdrag som sitron, appelsin eller vanilje. Bytte ut munnstykket, etiketten flasken med hva ingrediensen du lagt til natron og spray overalt i huset.

•Lag en air freshener spesielt å bekjempe kjøkkenet lukter. I en middels stor pott, putre en SS. eddik med to kanelstenger eller to fedd i en kopp vann på komfyren mens du koker. Du kan også plassere en bolle med eddik eller fersk kaffe begrunnelse på disken selv om effekten ikke så dramatisk som med kokt blandingen. En grunnen skive sitron eller plassert i søppeltømming fungerer som en annen type air freshener.

•Følgende blandinger kan brukes å friske store områder, og selv hele huset. Kombinere to quarts vann med to SS. eddik i en middels stor kjele, ta blandingen til en byll og deretter slå det ned til det laveste småkoke mulig. Nå kan du velge hvordan duft hjemme ved å legge en av følgende kombinasjoner vann og eddik:

1) to skiver appelsiner, en SS. naturlig vaniljeekstrakt og en SS. kanel eller to kanelstenger

2) en kan av kokosmelk, en SS. mandel ekstrakt og en SS. vaniljesukker

3) en hånd full av sedertre flis

4) en eller to bunter av lilla

5) to skiver sitroner, en SS. naturlig vaniljeekstrakt og en SS. allehånde

6) to terninger epler, to SS. kanel, to ts av naturlig mandel ekstrakt og ¼ kopp brunt sukker

7) to kanelstenger, to furu tre sprigs og tre kongler

8) en pakke av tolv peppermynte godteri canes eller tilsvarende, en SS. naturlig vaniljeekstrakt og en SS. kanel, sitron eller grapefrukt

Hvor lenge du småkoke blandingen er opp til deg. Duften fyller ditt hjem i opp til fire timer etter at du har slått av brenneren.

Tips og advarsler

  • Ved ulmet air freshener mikser, sørg for å legge til en kopp vann for hver time det fortsetter å småkoke.
  • Ved ulmet luftrensere, ikke stå rett over damp og pusten det.
  • Hvis du tilfeldigvis være allergisk mot noen av ingrediensene som er nevnt ovenfor, kan du unngå å bruke de.
  • Det er spesielt viktig å plassere luften oppfrisket med vanilje ekstrakt utilgjengelig for barn på grunn av dens høy alkoholinnhold.