Hvordan lage din egen Firewood Rack

March 21

Hvordan lage din egen Firewood Rack

En ved rack gir et sted å lagre store mengder brensel i en garasje, veranda, kjelleren eller bakgården. En ved rack er lett å gjøre fra lager trelast og er billigere enn å kjøpe en. Denne utformingen kan gjøres større eller mindre å passe et område, og kan bli gjort lite nok til å holde noen logger slik at den får plass ved siden av en peis.

Instruksjoner

•Skjære to stykker av 2 x 4 trelast til 21 tommer.

Stå et sted to 8-fots 2x4s på 2-tommers siden og parallelle, 21 inches fra hverandre. Juster 21-tommers bitene med endene av 8-fots stykker for å gjøre et rektangel med 4-tommers side av 2x4s vender ut. Bruke trelim og bore to 3-tommers tre skruene på hvert hjørne.

•Skjære to 2 x 6 og seks 2 x 2 stykker til 21 tommer. Sted 2 x 6 stykker på rektanglet base fra trinn 1, med en 2 x 6 på hver kant. 21-tommers brikkene på rektangel base også med jevne mellomrom. Disse vil være crossbeams som legger til rektangelet og holder veden.

•Sikker 2 x 2 stykker fra trinn 2 til rektangelet base med trelim og en tre skruen i hver ende. Koble 2 x 6 stykker av dekker alle parring områder av tre med trelim, og installere en tre skrue hver 2 inches.

•Skjære fire 2x4s 48 tommer og åtte mer 2x2s til 21 tommer. Fest den 4-tommers siden av 48-tommers 2x4s vertikalt til 21-tommers ender rektangel basen, to på hver side med en i hvert hjørne, bruker trelim og tre skruer. Ved stativet skal U-formet.

•Sett fire 2x2s likt mellomrom til hver av den vertikale sider på samme måte som du har lagt 2x2s til rektangelet i trinn 2 og 3.

•Skjære to 12-tommers kryssfiner bord ruter, deretter skjær dem i to i hjørnene gjøre fire 12-tommers rett vinkel trekanter. Klem trelim på alle fire hjørner hvor de loddrette 2x4s møte rektangelet base, trykk trekanten mot overflaten og sikre med treskruer hver to inches. Trekanter legge til støtte for den vertikale sider å hindre dem fra å falle.

Tips og advarsler

  • Hvis stativet brensel skal brukes utenfor, bruk en tre flekken eller beskyttende finish for å hindre den fra fordreining i harde eller fuktig vær. Male tre hvis ønskelig.