Hvordan lage din egen Dehydrator

November 3

Dehydrators kan brukes til å tørke nesten alle typer mat. Når fuktighet er tatt ut av mat, kan det lagres med minimal emballasje og uten kjøling i lang tid. Hvis du er en turgåer eller backpacker, eller bare en person som liker å ha lett, næringsrik snacks på hånden, er en dehydrator en må-ha-enhet. De er også nyttige for tørking støtfanger avlinger av bakgården frukt og grønnsaker for bruk i vinter.

Instruksjoner

•Linje hele i boksen inkludert flaps, med aluminiumsfolie. Hold det på plass med dobbeltsidig tape. Prøv ikke å la noen av tape showet.

•Sett lyspæren kontakten keramiske lys innslag. Legge den i et hjørne i bunnen av boksen. Skjære hull i boksen akkurat stor nok til å trekke ledningen. Skru den keramiske lys festeanordningen til pappeske. Sette duct tape over skruene for å sikre dem på plass.

•Sett boksen på siden slik at den åpne siden vender mot deg og du kan se innsiden av den. Lyspære og keramiske innslag skal være nederst til venstre eller til høyre for boksen på dette punktet.

•Measure og mark plasser for treplugger som til slutt vil holde cookie ark. Det første settet med plugger bør gå om en halv tomme over lyset lampen. Bare to plugger er nødvendig for hvert lag. Måle om lag tre inches opp og to inches i fra den tilbake til høyre. Gjør det samme foran til høyre og i hjørnene på venstre side. Gjøre merkene på utsiden av boksen. Skjære hull hvor du gjorde merkene og sett pluggene slik at de kjøres på langs fra en side av boksen til den andre.

•Measure opp fra det første settet av dowel hull 1,5 tommer til de neste dowel hull. De bør være samme avstand som den første. Du vil kunne passe fire lag plugger komfortabelt i boksen. Cookie ark skal settes gjennom den åpne siden av boksen og resten på pluggene.

Tips og advarsler

  • Lukk klaffer på den åpne siden av boksen når du slår på lampen tørke mat.