Hvordan lage din egen avfall maling Herder

January 30

Hvordan lage din egen avfall maling Herder

Kanskje førte våropprydding deg til oppdagelsen av en gjeng halvfull maling bokser i garasjen. Eller kanskje du går og trenger en måte å kvitte seg med ekstra male uten å trekke den til et nytt hus. Du absolutt helle ikke ekstra maling i vasken, og la det for søppel samlere til å plukke opp kan skade miljøet. Du kan kjøpe herdere maling på jernvareforretninger som slår maling i en fast form og gjøre det trygt for avhending. Du kan imidlertid også gjøre din egen maling Herder hjemme.

Instruksjoner

•Spread ark med avisen og linje opp din bokser med maling oppå. Lirke åpne lokkene på alle bokser med maling du ønsker å avhende. Sette lokkene på maling bokser av. Alle gjenværende maling på lokkene vil tørke på sin egen i en dag eller to.

•Kuleis kattesand i bokser med maling. De riktige forholdet er en del kattesand to deler Paint. Dette trenger ikke å være nøyaktig, og du kan beregne mengden av kitty kull nødvendig. Bruke en maling rørestang for å blande avfallet inn i maling. Gjenta dette trinnet for alle bokser med maling du ønsker å avhende.

•Tillat bokser med maling å sitte i minst to dager i et godt ventilert område. Ikke erstatte lokkene. Over de neste par dagene, vil kattesand fjerne fuktighet fra maling, snu den til en solid.

•Deponer bokser og lokk med vanlig papirkurven.

Tips og advarsler

  • Gjør dette prosjektet i et godt ventilert område å unngå røyk og at malingen tørke raskere.