Hvordan lage din egen armhevinger for din køyeseng

March 18

Hvordan lage din egen armhevinger for din køyeseng

Pull-ups regnes min mange fitness entusiaster som fremragende mål på en overkroppen styrke. Kjent for arbeider ryggen, skuldre og armer, pull-ups kan utføres nesten overalt en håndtaket tillater, på kanten av en køyeseng. Imidlertid kan ujevnheter på senga ramme skade hendene, fører den kunnskapsrike gjør-det-yourselfer til å konstruere en passende enhet som henger over kanten og for pull-up ytelse.

Instruksjoner

•Thread to albue leddene på endene av en av 10 tommers rør delene. Vri vanskelig; mens varme kommer pre-gjenget Slik oppretter et godt feste, er stramme det utvilsomt et ork. Stram leddene i stedet, med hver åpne enden av hver albue peker utover fra hverandre. Ikke bruk pipe skiftenøkkel for nå, som du vil at alle brikkene passer riktig og fast før stramme; korrigere plasseringen blir enda mer kjedelig. Gjenta dette trinnet for de andre 10-tommers lengden og sett til side.

•Thread to albuer på endene av lenger 18-tommers stykket, som fungerer som faktisk grep baren for pull-up apparatet. Tvinn albuene slik at begge åpninger i albuene peker i samme uniform retning. Ta både mindre 3-tommers lengder og Tvinn dem inn i åpningene på albuene. Strikk en etter kronglete hver 10-tommers stykke på utsatte endene av 3-tommers biter. Stopp når både 10-tommers stykker peker i samme retning parallelt.

•Thread en 4-tommers stykke til hver gjenværende eksponert albue ende på hver 10-tommers stykke vri deretter siste to albuene på de åpne endene. Kontroller at de åpne endene på albuene ansikt samme retning, ned lengden på de 10-tommers bitene. De to stykker av rør venstre er det 6-tommers stykker; Tvinn hver og en inn i to siste albue åpningene. Apparatet er gjort. Men gå tilbake med en pipe skiftenøkkel og stram hvert ledd for å sikre at det er stiv og vil ta din kroppsvekt.

•Lokk som kan klikkes gummideksler over utsatte endene av 6-tommers rør som forhindrer riper rammen av sengen når du arbeider. Pakk 18-tommers grep baren i klut-baserte atletisk tape for å skape en tacky overflate som er både enklere å grep og enklere på håndflatene. Henge apparatet ved å skyve senga ramme mellom sporet mellom 10-tommers og 6-tommers bitene.

Tips og advarsler

  • Plass en foldet badehåndkle mellom barer og senga ramme til en ekstra pute som gir ekstra beskyttelse fra barer grave i tre senga ramme.