Hvordan lage dekorative Utendørsbelysning henger fra trær

January 12

Dekorative utendørs belysning setter stemningen for enhver begivenhet, fra kveld bryllup til sen kveld parter. Ved henging dekorative lamper fra trær kan du lyse opp selv store områder med nok lys til å se gangveier, belyse sittegrupper og lysere utendørs spisestue mellomrom. En forenklet og kostnadseffektiv måte å gjøre utendørs belysning benytter glass mason krukkene, wire og kjede og lar deg lage så mange lys trenger for å sette stemningen og lyser opp i natten uten å bryte budsjettet.

Instruksjoner

•Measure og kutt ett stykke wire til 6 ½ fot lang for hver glasset skal henge. Loop wire i en sirkel og koble de to endene av kabelen sammen med tenger for å sikre sirkelen.

•Midtstill sirkelen av wire rundt halsen av glasset rett under leppen så det er ca 1 ½ føtter av wire strekker seg ut fra begge sider. Vri ledningen mot glasset til venstre tre ganger, og deretter gjøre det samme til høyre, å holde wire stramt rundt halsen av glasset.

•Stabilize ledningen langs glasset med en hånd mens du fortsetter å vri ledningen på venstre eller høyre. Vri lengden på kabelen til alle, men tommen vridd som vil la en liten hempe på slutten. Gjenta dette trinnet for å vri den andre siden av ledningen sammen inntil det er bare en løkken igjen.

•Hold glasset mellom bena eller ha noen ellers avholde det mens du tegner de to vridd delene oppover og bringe løkker ledningen ender sammen, sentrert over munningen av glasset. Ta en s-krok rundt to looper koble dem og holder ledningene over glasset.

•Determine hvor langt under trærne skal henge lysene. Skjær en lengde på kjede lik som pluss to ganger diameteren på tre lem du skal bruke. Loop ene enden av kjedet rundt lem og sikre enden av kjeden til kroppen av kjede med en s-krok.

•Loop s-kroken koblet til vridd jar ledningene til bunnen av koblingen av kjeden der det henger på treet. Fyll bunnen av glasset med 1 til 2 inches av sand ligger en te lys eller votive lys sand og deretter lys stearinlys.

Tips og advarsler

  • Bruk gelé krukker med en vattert mønster opprette en interessant effekt som kaster lyset i forskjellige vinkler rundt din uteområde.
  • Brenne unscented te lys og votives hvis du bli mat eller spise ute eller noen av dine gjester er følsom å lukten av duftende stearinlys.
  • Ikke brenne stearinlys hvis vind vindkast er i værmeldingen.