Hvordan lage de vakreste blomsterdekorasjoner

November 16

Hvordan lage de vakreste blomsterdekorasjoner

Enkel eller forseggjort, dyre eller rimelig, uformelle eller formelle, de vakreste blomsterdekorasjoner lage et rom livne. Enten det er en kombinasjon av peoner, syriner og søte erter eller hva blomster er i sesong, de vakreste blomsterdekorasjoner har én ting til felles: en visjon. Ifølge Chris Giftos, bør pensjonert master blomsterhandler for Metropolitan Museum of Art i New York City, ordne blomster ikke være skremmende. Praksis, inspirasjon og vilje til å prøve er nøkkelen til snu blomster til visjoner av skjønnhet.

Instruksjoner

•Cull gjennom nettsteder, bøker og magasiner og lære mer om blomster og blomsteroppsatser. Giftos hevder at den vakreste ordninger bruke hva blomster er i sesong. Finn ut hvilke blomster blomstre på samme tid av året. Utvide din kunnskapsbase vil gi deg en rekke kilder å trekke fra og hjelpe deg å planlegge vakreste ordningen.

• Besøk et lokalt museum, Arboretet eller vinterhagen og observere hva er allerede ute. Øke din eksponering til allerede gjort og formulere en mening om bestemt kreasjoner. Dokumentere hva du liker og misliker, samt kombinasjoner, proporsjoner, beholdere og skala.

•Sketch ideer. Begynn å forestille seg hvordan ordningen vil se ut før du begynner ved å opprette en rekke sketsjer. Ikke bare vil skissene lar deg å planlegge din handleliste, men det vil også være en oversikt over din tankeprosess som kan hjelpe deg å lage ordninger i fremtiden.

• Utvikle et tema eller konsept. Fantastisk ordninger er organisere og fokusert. Enten enkel eller forseggjort, vakreste ordningen dreier seg om en enkelt idé eller mål. For eksempel opprette en ordning som representerer våren i Washington, DC, eller variasjoner på samme fargetema.

•Practice dine ferdigheter. Som med alt, gjør øvelse mester. Du kan forbedre din craft, samt kunstneriske evner, ved å praktisere igjen og igjen. Den vakreste ordninger er ikke happy ulykker. De er planlagt til fullkommenhet og utført feilfritt.

Tips og advarsler

  • Vakreste ordningen trenger ikke å være den dyreste de.
  • Velge sesongens blomster kan spare deg penger, siden de er billigere i denne perioden.
  • Tenk hva slags beholder holder ordningen når du utformer ordningen.
  • Ikke vær redd for å eksperimentere.