Hvordan lage Calla liljer siste

November 26

Hvordan lage Calla liljer siste

Selv om de ikke er ekte liljer vitenskapelig, er calla liljer (Zantedeschia spp.) vakre tillegg til hage eller blomster bukett. De er i motsetning til de fleste blomster, produsere en stor trompet-formet petal som brytes eller ruller rundt en gul, finger-lignende sentrum. Calla liljer er ganske lett å vokse, men hvor rotstokker ikke er kaldt hardføre, må de lagres innendørs vinterstid. Vedta noen vaner for å bevare din hage eller kutt liljer så du kan nyte dem for lengst mulig.

Instruksjoner

•Unngå berøre blomster som mulig, spesielt blomstrer. I hagen eller i en vase, jo mindre du håndtere calla liljer, jo lenger de vil trives.

•Fertilize calla lilje senger balansert hver vår med en allsidig, detaljert gjødsel som 5-10-10 eller 5-10-5. Bruke gjødsel beløpene angitt på etiketten, men generelt, om lag 1 pund for hver 100 kvadrat fot eller hage er vanlig. Vann calla liljer etter gjødsling. Gjødsling vil hjelpe din calla lilje blomstrer og trives.

•Care for snittblomster samtale lily riktig. Skjær stammer fra anlegget med en skarp kniv i 45-graders vinkel, Fjern de nederste bladene og Plasser stilkene i varmt vann så snart som mulig. Bruk en floral konserveringsmiddel eller Legg ca 2 ss. 7-Up, Sprite eller en annen klart brus med sitronsyre for hver quart vann. Holde blomstene i et kjølig område i hjemmet, fra utkast, og når de ikke er på skjermen, legg dem i kjøleskapet.

•La bladverket alene til den withers eller gule høsten, selv om blomstene har visnet eller du har kuttet dem alle. La bladverket absorbere så mye sollys som mulig vil i år hjelpe gjøre calla liljer vare og blomstre lenger neste år.