Hvordan lage blomsteroppsatser med silke blomster

November 14

Blomsteroppsatser tjene som beautifying innslag i miljøet. De er også utmerket gave ideer for et bredt spekter av anledninger. I stedet for å kjøpe en kostbar silke blomster arrangement fra en butikk eller blomsterhandler, kan du lage dine egne. Dette lar deg bruke din egen kreativitet for å lage one-of-a-kind ensembler.

Instruksjoner

•Velg et utvalg av silke blomster passer et tema du liker. Velg en rekke former og størrelser, og pass på å velge nok til å huse størrelsen på din blomster arrangement. Du kan for eksempel bruke 12 roser, 12 tulipaner og 4 sprigs av eukalyptus opprette en interessant og attraktiv ordning.

•Gather alle blomster sammen og gjøre blomstrer av silke blomster selv med hverandre. Kuttet omtrent en tomme av bunnen av stammer lage stilkene selv og rett.

•Sett bunten av silke blomster i vase eller base du har valgt. Du kan også bruke en tinn hagearbeid bøtte til å lage en ekstra aksent i ordningen.

•Rearrange silke blomster i basen du har valgt å lage en selv utseende. Du kan ordne dem i noen design du liker. Det er flere typer blomsteroppsatser din egen kreativitet lar deg ta kontroll i denne crafty forsøke.

•Skjære en lengde på silkebånd fra rullen lik to ganger bredden rundt toppen av basen du har valgt. Binde båndet i en enkel bue rundt toppen av basen inneholder den arrangert florals. Velg silkebånd farge som utfyller blomstene i basen.

Tips og advarsler

  • Legge til ekstra pynt silke blomster arrangement som krystall blomster som fanger lys eller kan du spray glitter på noen av vegetasjon og kronblad.