Hvordan lage blomst trekasser?

January 27

Hvordan lage blomst trekasser?

Bygge en tre flower-boksen kan du opprette ekstra plass for voksende din favoritt blomster. Plasser boksen blomst strategisk på et innendørs eller utendørs sted for et innbydende utseende, eller montere den under en vinduskarmen for ekstra skjønnhet til beboerne i rommet og forbipasserende på gaten. Tre er et konstruksjonen materiale som tåler naturlige elementer og blander med omkringliggende lett. Bygge en rektangulær tre flower-boksen er en enkel prosjekt som ikke krever spesifikke trearbeid ferdigheter eller erfaring.

Instruksjoner

•Measure stedet der du vil plassere i blomst for å bestemme dimensjonene for en perfekt passform. Ta hensyn modne størrelsen på blomstene den inneholder. Holde det 9 til 12 inches i høyde og 2 til 3 fot bred.

•Plasser tre styrene selv overflaten og mark dimensjonene for fem sider over den. En rektangulær boks består av to identiske slutten boards (kort sider), to identiske langsidene for forsiden og baksiden og base identiske kortsidene bredde og lengde til langsiden.

•Skjære over merkene med en håndsag. Jevne ut skarpe kanter med middels-korns slipepapir.

•Sikker langsiden på vinduet boksen. Legge en base på en worktable. Plasser den nedre kanten av foran styret hardt mot en side av en base for å danne en flush og til og med felles. Bore en rad med 2-tommers lang tre skruer, linjeavstand 4 inches hverandre gjennom fronten som trenge base og sikre både styrene sammen. Kontroller felles er sikre eller forsterke med ekstra skruer om nødvendig. Plasser det bakre panelet mot langsiden på motsatt side av base og gjenta for å sikre bitene sammen.

•Sikker slutten styrene. Holde en enden bord på ett hjørne av boksen for forming blomst slik at den ligger inntil kantene på base, foran og bak. Justerer øverst i nivå med toppen av styrene og sikre den med en rad av treskruer gjennom sidene og base. Gjenta denne fremgangsmåten for å koble den andre enden på den tilstøtende siden av boksen blomst.

•Lokk med blomsten boksen så sin base siden vender oppover. 3/4 - til 1-tommers drenering borehull over basen, fordelt jevnt fra hverandre. Personlig smak bore hullene i rader eller tilfeldig over overflaten.

•Vri planter høyre-side opp og gå gjennom den. Forsterke svake ledd med ekstra skruer å hindre dem fra å komme løs mens du holder jord og blomster. Male eller polsk flower-boksen slik at den skiller seg ut i stedet. At malingen tørke før planting.