Hvordan lage blomst stripete trompet Lily

April 25

Hvordan lage blomst stripete trompet Lily

Trompet liljene tilhører slekten og artene Lilium aurelian. Flere varianter finnes, inkludert afrikanske Queen, Golden prakt, første kjærlighet, rosa perfeksjon, Regal og Bright Star. Denne klassen av liljer er hybrider som produserer blomster i form av en trompet og vokse like høy som 6 fot. De er hardføre i USDA klimasoner 3 til 8 og produsere store, duftende blomster fra forsommeren til høsten. Hvis du gi dette anlegget nok sollys og vann, bør det gi deg med sin skjønnhet i år.

Instruksjoner

•Prepare en plante området i høst som mottar minst seks timer med sol hver dag. Endre jord ved å grave en del organiske kompost med alle fire deler av jord. Dømme disse beløpene, spade jord i en trillebår og deretter anslå en fjerdedel volumet av kompost. Kombiner jord og kompost og returnere blandingen til planting område.

•Dig ett hull for hver pære du planlegger å vokse. Hvis du bruker en pære planting verktøyet, blir din hull riktig dybde og bredde. Hvis du bruker en murskje, hull lage rundt 4 inches dyp og minst bredden på lyspærer. Gjøre planting hull ca 12 inches fra hverandre.

•Measure ¼ kopp av kjøttbenmel og deretter tømme den inn i bunnen av planting hull. Deretter sette en pære i hvert hull med bein måltid, orientere pære så spisse enden er på toppen. Fyll hullet med jord og kompost blanding og vann med et sprinkleranlegg for 15 til 20 minutter.

•Mulch plante området ved dekker jorden med 3-4 inches av mulch, som kan være din organiske kompost, barnåler, høy eller halm, råtnet blader eller annet organisk materiale.

•Fertilize tidlig på våren når lyspærer begynner å spire. Bruke en blomst økte plante mat med en N-P-K forholdet mellom 0-10-10: disse tallene viser hvor mye nitrogen, fosfor og kalium finnes. Mangel på nitrogen vil føre til planter i stedet for danner overdreven løvverk.

•Stasjon plante innsats i jorden ca 2 inches fra bunnen av hver lily som det vokser høye. Tie anlegget til eierandelen med barnehage bånd eller stoff strimler å unngå å bryte anbudet stammen.