Hvordan lage Barbecue røyker komfyr

February 5

Hvordan lage Barbecue røyker komfyr

Grill røyker komfyr kan gjøres ganske enkelt ut av noen forskjellige materialer. For erfarne metall arbeideren, kan bygge en røyker ut av en olje trommelen eller metall vannbeholderen være en hyggelig oppgave. For uerfarne er det imidlertid best å starte med enklere materialer som krever ingen sveising, slik som metall papirkurven eller selv en gammel kullgrill. Alle er bygge en grill røyker ganske enkel oppgave som nesten alle kan gjøre.

Instruksjoner

•Fyll en stor bolle med vann og legge minst fem nevene flis til vannet. La flis suge ikke mindre enn 20 minutter. Flis kan kjøpes i delen grilling i din hjem lokalt.

•Legg trekull på grillen. Trekull bør plasseres på halvparten av en side. Hell tennvæske over trekull og tenne med en kamp. La trekull brenne avdekket i omtrent 20 minutter til flammen dør ned, innlevering bare glør. Tillater trekull brenne vil også ta bort smaken av tennvæske.

•Plasser tre sjetonger på toppen av glør.

•Fyll aluminium gryte med vann, 1/2 tommers fra randen. Sett pannen i grillen ved trekull. Du kan legge til krydder etter eget valg til vannet for å legge mer smak til maten mens matlaging, men dette er helt frivillig.

•Plasser matlaging rist i grillen og Legg maten på toppen, over vann pannen. Ikke plass maten direkte på toppen av glør.

•Dekk med grill lokket og sett inn det koke termometeret til en av luften åpninger på lokket. Holde oversikt over temperaturen å sikre at det forblir under 250 grader Fahrenheit. Riktig temperatur for røyking mat er mellom 200 og 250 grader Fahrenheit. Røyk mat for fire til seks timer.