Hvordan lage Baby Bibs som passer voksne barn

July 23

Foreldre får frustrert når barnet ikke er gammel nok til å spise uten å søle på seg selv, men for gammel for tradisjonelle baby/pjokk smekker. Med litt oppfinnsomhet og noen grunnleggende forsyninger, kan du opprette en smekke som passer barnet og skjerme seg fra søl.

Instruksjoner

Hvordan lage Baby Bibs som passer voksne barn

•Velg en parabol håndkle som er absorberende og lenge nok til å nå fra barnets skuldrene til hans midje.

•Skjære to lengder av båndet lenge nok til å nå fra den øvre kanten av parabolen håndkle til å binde rundt på baksiden av barnets hals. Velg en bånd, som grosgrain, som er solid og vil tåle gjentatt vasker uten krymping eller slitt.

•Sew hvert bånd til toppen av fatet håndkle cirka tre tommer i fra kantene. Kontroller at bånd er sydd trygt på smekke vil trolig gå gjennom omfattende vasker og du vil unngå båndet skal løsne.

•Hvis du ikke har plukket en dekorativ parabolen håndkle, du kan legge vaskbare applikasjoner eller bånd, for å gjøre det mer attraktivt. Du kan også bruke stoff paint for å la barnet dekorere sin egen bib. Unngå tilføyelser som knapper eller andre små dekorasjoner siden de er choking farer for små barn.

•Tie bib på barnet. Hvis du har en aktiv eater, kan du også legge båndet på sidene av parabolen håndkle å binde den nedre delen av bib rundt barnets rygg.