Hvordan lage Art Topiaries

April 23

Hvordan lage Art Topiaries

Praksisen med økende woody urter og andre busker i dekorative topiaries kan ta bare noen minutter å forstå og år til å vokse. En enkel topiary for nybegynnere er en serie Globes vokser langs samme stammen som gir både interesse og naturlige skjønnhet til ditt landskapsarbeid. Gjennom forsiktig utvalg av greiner og jevn vedlikehold, kan en kunst topiary opprettes i plenen eller i en pott.

Instruksjoner

•Plant din frøplante enten i bakken eller en beholder, som ønsket, der det vil få så mye sol som nødvendig for anlegget du bruker. Trykk en innsats eller plugg i bakken ved siden av fabrikkens største stammen uten kuttet røttene.

•Sett den største stammen din plante til innsats med uavgjort plante 3 inches over jord nivået. Ettersom planten vokser høyere over tid, knytte bånd hver 4 inches opp den største stammen å feste det til innsatsen.

•Et anlegget ofte nødvendig når den øvre tommen jord føles tørr. Bruk en flytende feed hver måned i vannet. Fortsette å opprettholde anlegget i tre til fire måneder gjennom vanlige vanning og knytte til det er 11 inches høy.

•Skjære av grenene med herb saks eller liten hånd pruners som vokser mellom jord nivået og den første på 3 inches høy. Kuttet nær de største stammen, uten skår den, med en loddrett kuttet for å fjerne hver gren eller stammer.

•Resume omsorg for anlegget etter behov til den når 15 inches høy. Klippe bort grenene som vokser mellom andre og tredje båndene (mellom 7 og 11 inches høy) nær de største stammen, som du gjorde i trinn 4, lage en lavere voksende område og en topp voksende område med en koffert i mellom.

•Klemme tips av grener langs de to vekstområdene, etter behov for å forme veksten i en verden eller orb form. Klipp av spissen av de største stammen nå bare hvis du vil plante å være denne høye.

•Tillat anlegget for å fortsette å vokse til 23 tommer høyt hvis du ønsker en tredje kloden til skjemaet. Klippe bort grener vokser mellom 15 og 19 tommers bånd og figur delen øverst på en globus. Klipp spissen av de største stammen å stoppe anlegget på 23 tommer høyt. Gjenta trimming grenene så ofte som nødvendig for å opprettholde avrundet verden figurene.

Tips og advarsler

  • Ofte nybegynner topiaries er laget av sitron geranier, rosmarin, afrikanske blå basilikum og lavendel.
  • Noen topiaries krever opp tre år før de er fullstendig avhengig av vekst vaner av anlegget.
  • Opprette kuber eller pyramidene i stedet for globes legge utvalg til din topiaries.