Hvordan lage applikasjoner gardiner

February 19

Hvordan lage applikasjoner gardiner

Når tunge gardiner er ikke høyre vinduet behandling, kan lettere vekt gardiner dekke dine behov. Hvis du vil tilpasse din gardiner, kanskje legge til en touch av sin spesielle måte for et barns rom eller en sunny frokost nook, bruk en nei-sy applikasjon teknikk for å innlemme de opprinnelige design ideene i innredningen. Tradisjonelle applikasjoner gjøres ved sy kantene på figurer av stoff på en bakgrunn stoff. Smeltemetallegeringer nei-sy applikasjon teknikker er rask og enkel, og du kan bruke dem som frittstående forbedringer for ferdige gardiner eller for å kle opp gardiner du gjøre selv.

Instruksjoner

•Purchase dobbel-pinne smeltemetallegeringer lim som har peel-off papir på begge sider. Se etter typen som er Apparat washable og dry-cleanable.

•Få eller spore design du har valgt på papiret på én side av den smeltemetallegeringer. Hvis du bruker enkle figurer, for eksempel blomst, blad og fugl, trekke dem freehand eller spore rundt cookie cutters, design som koordinere med bakgrunn eller andre mønstre. Omvendt bokstaver, tall og retningsbestemt design.

•Skjære smeltemetallegeringer figurene med skarp saks, å la både papirer intakt. Legge en liten kant rundt omrisset; du vil trimme disposisjonen nøyaktig senere. Skrelle bort den blanke siden av arket, og stikke limet smeltemetallegeringer på baksiden, eller feil side, av applique stoff. Trukket disposisjonen skal vises på papiret støtte. Kuttet ut stoff figuren etter disposisjonen trukket, gjennom lag av papir, smeltemetallegeringer og stoff som en.

•Bruk trykt stoff motiver som din appliques som en alternativ. Hvis du har valgt et stoff med store motiver - for eksempel frosker og insekter for barnets soverom--bare skrelle bort kompet papiret fra et ark av smeltemetallegeringer og plasser den smeltemetallegeringer over din valgte motiver på feil side av stoffet. Stick det smeltemetallegeringer til stoffet tilbake, forlate en side av papiret på plass, deretter kuttet ut appliques med de utskrevne motivene på høyre side av stoffet som guider.

•Arrange applikasjon motivene på høyre side av gardin stoff. Motiv lagene vil bestå av høyre side av din valgte applikasjon stoff, selvklebende smeltemetallegeringer laget fast på baksiden av applique stoff og papir laget som dekker baksiden av det smeltemetallegeringer. Skrell papir og feste motivene på gardin stoffet. Limet lar deg flytte motivene til plasseringen er riktig.

•Iron motiver på gardinene. Limet smeltemetallegeringer blir permanent når oppvarmet av stryk.

Tips og advarsler

  • Legge til en foring stupbratte gardiner å øke personvern og gi din gardiner mer kroppen. Bruk et lag med fiberfill eller bomull dyne batting mellom teppet og fôr for å øke det insulating salgsverdi av din gardiner. Quilt lagene sammen, eller bruk store, bundet masker for å holde lagene sammen.