Hvordan lære å bygge en mur

September 4

Hvordan lære å bygge en mur

Tenk deg en steinmur veien oppføring av familiens arv eiendom. Stein vegger som er bygget riktig kan vare i generasjoner, så ideen at barnebarnas barn kunne nyte din steinmur verk ikke er usannsynlig. Interessert i å lære denne ferdigheten har vokst de siste årene og det er mange veier å komme i gang. Opprette et eget steinmur prosjekt eller delta i en lokal steinmur byggeprosessen er en god måte å komme i gang. Men kan læring fra ekspertene være den beste ruten å ta.

Instruksjoner

•Hire en stein mason for å bygge en del av mur på eiendommen og lærling med ham/henne. Læretid er en lang holdt tradisjon i mange bransjer og er nyttig når man lærer en prosess fra grunnen opp. Kontroller at mason er mottakelig for hjelpen gjennom hele prosessen.

•Lag dine egne læring lab i bakgård eller tilbud til hjelp med en venn eller nabo 's steinmur byggeprosjekt. Opprett et prosjekt for deg selv, komplett med et materiale og verktøyliste og en plan. Se en profesjonell steinmur byggmester montere en vegg og deretter kopiere prosessen. Bøker, videoer og demonstrasjoner er gode måter å samle nødvendig informasjon å komme i gang.

•Ta et kurs i bygning med stein. Sjekk kurset Ruteopplysninger at samfunnet høgskoler og skoler tilbyr videreutdanning klasser for voksne. Hjem-bygningen forhandlere tilbyr alle typer konstruksjon og bygging klasser for kunder, også. Spør en lokal stein mason hvis han vil gjennomføre et kurs for deg og en gruppe venner.

Tips og advarsler

  • Finne en assistent eller to for å hjelpe med tunge løft når du bygger din steinmur.
  • Samle bilder av steinmurer gjør en fin ressurs når du utformer prosjekter.