Hvordan lade lukten av en Cedar brystet

March 3

Hvordan lade lukten av en Cedar brystet

Cedar frastøter naturlig møll og andre insekter. For denne grunn, og det faktum at cedar har en duft som er godt likt av mange, er det blitt vanlig å gjøre kister i mange år. I tid, men cedar's duft gradvis tones. Du trenger ikke å gi opp bruker brystet for å holde ting friskt og insekt-gratis; Det er enkelt å gjenopprette lukten til en cedar brystet, selv om brystkassen er mange år.

Instruksjoner

•Sett på et par arbeidshansker å beskytte hendene. Åpne cedar brystet og begynne sliping, kommer med korn. AsktheBuilder.com anbefaler bruk av 60-korns slipepapir, men Woodworkweb.com foreslår 220 sandkorn. Begge er fine--du kan også starte med grovere papiret og ender med de finere grus.

•Hold sliping til naturlig fargen rød blir mer levende, og du kan lukte duften cedar igjen. Tørk brystet med en tack klut for å fjerne sliping støv.

•Spray brystet, inne og ute, med ren cedar olje. Du kan kjøpe denne konsentrert olje på noe isenkram butikker og mange oppussing butikker. Du kan også bestille den online.

•Tørk brystet med en ren klut. Dette sprer olje mer jevnt over tre overflaten og hjelper olje trenge gjennom porene. La brystet air-dry for et par dager før du bruker det igjen.