Hvordan lade en vann filtreringssystem

February 16

Hvordan lade en vann filtreringssystem

Vann filtreringssystemer bløtgjøre hardt vann. Vannets hardhetsgrad refererer til av vannet. Kalsium og magnesium lekke fra mineraler i stein inneholder vann. Disse mineralene oppløst i vann, bytte sin smak, forårsaker en rest når vannet brukes for rengjøring og gjør det vanskelig for såpe for å lage såpeskum. Vann filtreringssystemer bruker ioniske harpiks senger fjerne mineraler i hardt vann, men sengene må vanlig lading. For å lade en harpiks seng passerer en sterk salt løsning over sengen å fjerne de harde vann ionene og erstatte dem med natrium ioner.

Instruksjoner

•Fyll i saltlake tanken med vann. Legg nok salt for å fylle tanken en firedel av veien til toppen. Som salt oppløses i tanken blir den natriumklorid mer konsentrert. Salt vil fortsette å oppløse til løsningen saturates med natriumklorid.

•Kontroller tilkoblingene til både frisk vannforsyning og fra saltlake tank til harpiksen tanken. Når i gjenfødelse modus saltlake renner gjennom harpiks tankene og ut til avfall. Avhengig av hvor stor harpiksen tanken er saltlake må fortsette å strømme til alle harpiks konverterer tilbake til skjemaet natrium. Som saltlake renner ut av tanken, ferskvann erstatter saltlake og lar flere salt til å oppløse for å regenerere saltlake.

•Installer timeren på harpiksen tanken å utløse gjenfødelse syklusen basert på volumet av vann behandlet. Når massen har nådd sitt maksimale behandle volum, er tanken frakoblet og gjenfødelse syklusen begynner. Når harpiks regenererer, slår tilbake og er igjen online for vannbehandling.

Tips og advarsler

  • Hold alltid i saltlake tanken fylt med nok salt for en mettede saltlake.