Hvordan kvitte dere med energieffektive pærer?

June 30

Hvordan kvitte dere med energieffektive pærer?

Det finnes ulike prosesser for riktig avhending av ulike husholdningsartikler som du og din familie bruker hver dag. For eksempel bør energieffektive lyspærer ikke bare kastes som noe annet søppel. Når disse pærene brenner, er alternativet ansvarlig, energisparing, som er anbefalt av det amerikanske Environmental Protection Agency å ta pærene til et deltakende resirkuleringsprogram. Dette skyldes at pærene inneholder kvikksølv, en potensielt farlig materiale. Hvis energi effektiv pære bør bryte, er det en annen disposisjon prosedyre du bør følge.

Instruksjoner

Resirkulering brukes pærer

•Contact lokale kommunale solid avfall byrået for å finne ut hvilke lokale resirkulering sentre gjenvinne energieffektive pærer. Du kan også bruke elektroniske ressurser, for eksempel epa.gov/bulbrecycling eller jorden 911, søke etter steder som resirkulerer kompakt fluorescent lyspærer, som er hva energieffektive pærer kalles. Kall resirkulering centers direkte å sikre de resirkulere disse pærene før bringe dem.

•Contact lokale forhandlere som selger energieffektive pærer for å finne ut om de har et resirkuleringsprogram på plass hvis din spesialavfall ikke godtar energieffektive pærer. Noen detaljhandler vil tillate deg å slippe av pærene for resirkulering.

•Følg gjenvinningsstasjons eller lokale forhandleren instruksjoner for å bringe i lyspærer.

Avhending av ødelagte lyspærer

•Kontroller med på statens environmental agency, som kan finnes online på epa.gov/epahome/state.htm, å sørge for at det er lovlig å kaste disse pærene bort i by og stat. Hvis det ikke er lovlig, kan gjenvinning dem være det eneste alternativet.

•Bevegelsessensoren opp alle biter av en ødelagt energi effektiv pære. Plukke opp store biter og legg dem i en sealable bag eller krukke. Plukke opp mindre biter med sterk tape.

•Vacuum noen tepper områder der pære brøt for å sikre alle små fragmenter og pulver er ryddet unna. På harde flater, tørke området med en våt disponibel stedet vakuum.

•Sett fragmenter i en annen sealable bag og forsegle eller sett lokket på glasset og lukke fast. Fjern posen fra støvsuger. Ta alle beholdere som har rester av energi effektiv pære til eksterne papirkurven kan. De bør alle være forseglet stengt. Hvis du har en støvsuger, rengjør du beholderen grundig.

Tips og advarsler

  • Noen resirkulering godtar brutt energieffektive pærer. Spør en resirkulering tjenesten arbeider når du ringer om den nøyaktige fremgangsmåten følge hvis de vil akseptere brutt pære.
  • Vær forsiktig når du håndterer brutt energieffektive pærer; disse pærene inneholder kvikksølv og kan være farlig når brutt.
  • Når en pære bryter i hjemmet ditt, kan du åpne et vindu til luft rommet ut i 15 minutter eller mer før begynnelsen rydde opp og slå av eventuelle sentral luften-systemer for å hindre sirkulasjon av skadelige kjemikalier.