Hvordan kvitt mitt tregulv fra Fleas

January 25

Fleas kan hjemsøke et hjem raskt selv om gulvene er ikke teppebelagte. Sprekker og knop i tre, i tillegg til sprekker i nærheten baseboards og hjørner, gir gjemmesteder for loppe Larven og egg. Bli kvitt loppene langsiktig betyr angripe dem uansett hvor de kan gjemme og drepe ikke bare voksne, men også hindre egg og Larven fra utviklingsland. Midlertidig fjerne alle polstrede elementer i rommet, inkludert tepper og draperies (hvis mulig) og behandle dem samme dag; ellers vil loppene bare ta tilflukt i disse elementene.

Instruksjoner

•Fjern alle området tepper, eventuelt fra rommet. Dette skal også støvsuges og rengjøres i tilfelle de havn loppe egg eller Larven. Derfor bør stoppede møbler støvsuges og loppe-behandlet (med en møbeltrekk-safe loppen sjøsprøyt) på samme tid du gjøre gulvene.

•Vacuum hele tre gulvet. Du kan unngå riper i tre slutten ved å sette vakuum for høy haug teppet slik at det ikke skrape mot gulvet. Bruke en slange vedlegg vakuum rundt baseboards, i hjørnene og alle sprekker av tre gulvet. Dette fungerer best hvis støvsugeren har veldig god sugekraft.

•Deponer vakuum bag (eller innholdet i beholderen, hvis det er en bag-mindre støvsuger) i en utendørs søppelkassen. Innholdet kan inneholde loppe egg, og larvene, og du vil ikke at disse venstre i ditt hjem.

•Gå barn og kjæledyr til andre områder av huset og Lukk av rommet du skal behandle. Don gummihansker, vernebriller og en N95 maske. Slå av alle åpen flamme (f.eks sparebluss).

•Spray en innendørs bruk loppen sjøsprøyt som inneholder en IGR (insekt vekst regulator) rundt alle baseboards og i alle hjørner. IGR spray forstyrre fleas' levetid, forebygge nye voksen loppene fra utviklingsland.

Direkte spray under baseboards hvis du kan. Ikke spray produktet hele ditt tregulv planker som gjør så er ikke nødvendig, og noen ingredienser kan kjedelig gulvets finish.

•Åpne et vindu eller en utsiden døren til luft rommet. Holde alle, spesielt pets og barn, ut av rommet i flere timer før rommet har vært godt luftes og plantevernmidler er tørr. Tomrom gulvet daglig før du ikke se lenger loppene.

Tips og advarsler

  • Bruk en loppe produkt anbefalt av din veterinarian på din pets for å forhindre en loppe infestation. Regelmessig rengjøring din tregulv med en renere anbefalt av produsenten vil også bidra til å holde befolkningen loppe ned på gulvene.
  • Vær svært forsiktig når du bruker loppen sjøsprøyt i et hjem med kattene. Både hunder og katter kan utvikle reaksjoner; men har katter spesiell følsomhet for pyrethrin og permethrin, vanlige ingredienser i loppen sjøsprøyt. Oppbevare pets ut av rommet til alle damp er borte, og produktet er tørr. Ikke spray på mer enn nødvendig, og bruker ikke spray nær pet sengetøy eller næringen og vann fat. Vask huden med såpe og vann hvis du kommer i kontakt med loppen sjøsprøyt. Følg produktet etiketten instruksjonene nøyaktig.