Hvordan kvitt huset planter av Mites

July 16

Hvordan kvitt huset planter av Mites

Mites små edderkoppdyr knyttet til edderkopper og er blant de mest omfattende og varierte organismene på jorden. Det finnes tusenvis av kjente arter. Blant de vanligste typene midd som hjemsøke houseplants er edderkopp og galle midd. Spider mites bor på anlegget blader og stengler og forårsake misfarging og skjemmende ved fôring på dem og spre virus. Spider mites kan oppdages av deres gossamer fint bånd, som dekker berørte planter. Galle mites er wormlike, bor i vev av planter og forårsake vekster kalt galls.

Instruksjoner

•Plunge din houseplant til romtemperatur vann. La den suge i 10 minutter å drukne levende midd og vaske egg. Alternativt slangen anlegget ned med lunkent vann fra dusjhodet.

•Mist anlegget to ganger om dagen for å opprettholde fuktighet nivåer, siden midd trives i tørre forhold. Kjøpe en plante herr som lar deg direkte en sterk vannstråle. Spray hele hver dag, betaler spesiell oppmerksomhet til undersiden av bladene. Tørk bladene av anlegget med en fuktig klut daglig.

•Apply en kommersiell miticide som inneholder bifenthrin eller spiromesifen, etter instruksjonene fra produsenten. Kontroller at du behandler undersiden av plantens blad. Alternativt spray anlegget med en 2 prosent løsning hagebruk olje eller neem olje. Coat hele anlegget med olje. Hindre bladverket fra brennende ved å holde anlegget av direkte sol før oljen har tørket.

•Deponer noen tungt befengt planter som ikke svarer til behandling innen to uker, for å hindre midd sprer seg.

•Skjære av og kast noen plantedeler som du tror er befengt med galle mites. Fordi disse skadedyr lever inne vev av anlegget, er de svært vanskelig å behandle med miticides eller oljer. Galle mites er ikke vanlig på houseplants og sjelden drepe anlegget, men forårsaker permanent skjemmende. Kast noen planter som viser kontinuerlig galle formasjonen å hindre problemet sprer seg.

Tips og advarsler

  • Isolere planter du mistenker er infisert med mites å hindre spredning til andre planter.
  • Miticides, for hagebruk olje og neem olje kan kjøpes i butikken barnehage eller hage.
  • Mites er ikke insekter og naturlig er motstandsdyktig mot de fleste insektmidler og insecticidal såper.
  • Kast ikke infested planter ved å legge dem til din kompost, da eggene kan overleve og spre.