Hvordan kvitt for svart slanger

January 12

Slanger kan være skremmende for alle som uventet kommer i kontakt med en. Svart slanger er kjent for spise gnagere, for å bli kvitt din eiendom av svart slanger, den beste tingen å gjøre er å kvitte seg med mat - gnagere. Det er også noen ytterligere tiltak du kan ta for å kvitte seg med svart slanger.

Instruksjoner

•Snakes spise små gnagere som mus og rotter, så kontrollerer disse skadedyr i eller rundt hjemmet ditt vil hjelpe deg igjen kontroll svart slanger kommer på eiendommen. Du kan overtrykke og drepe gnagere gnager feller og agn. Sette bort korn og rense Dyremat og rusk, som kan tiltrekke gnagere og deretter svart slanger.

•Patch alle hull i bygninger, betaler spesiell oppmerksomhet til rør. Pass på at hull er lappet eller sikret slik at gnagere får inn i hjemmet ditt eller andre bygninger vil også hjelpe kontroll svart slanger. Bruk kryssfiner styrene og betong for å lapp utendørs hull. Netting ledningen kan hjelpe lapp hull i rør.

•Fjern alle tre grener, pensel og rock hauger. Svart slanger kan skli opp trær og busker, så hvis det er grenene berøre din hjem, slanger kan få. I tillegg gir høyt gress, pensel og rock hauger kjølig og fuktig områder for svart slanger å skjule. Eliminere slangens skjuler flekker for å eliminere slanger.

Tips og advarsler

  • Ikke forsøk å fange eller drepe en slange, da dette kan føre til skade. I stedet ringe Skadedyrkontroll selskap.
  • Hold en antivenin kit på hånden ved giftige slangebitt.
  • Men det er en rekke slange repellents og giften produkter solgt, disse produktene vanligvis fungere ikke for svart slanger.