Hvordan kvitt basilikum planter av japanske biller

September 28

Hvordan kvitt basilikum planter av japanske biller

Hvis du har svermer av den fryktede japanske billen gumlet på din basilikum eller andre planter i hjemmet, er du ikke alene. Japansk biller kjærlighet søt planter og vil slå din rose busker og litt urter til "lace." De elsker spesielt basilikum, og selvfølgelig du ønsker ikke å sette skadelige kjemikalier på din basilikum. Heldigvis finnes det et par måter å kvitte urter av japanske biller og hindre retur av deres avkom.

Instruksjoner

Fjerne biller og larver

• Rist planter uten eksisterende biller. Gå ut i hagen din om morgenen når duggen er fortsatt på bakken og sted avisen under basilikum planter. Riste planter bare vanskelig nok å få biller faller på avisen. Dugg på vingene og kjøligere temperatur vil gjøre det vanskeligere for dem å komme unna. Dumpe biller fra avisen i en bøtte med såpevann å drepe dem.

•Break noen friske hvitløk av fedd og fjerne hud. Knuse av de hvitløk og spre dem rundt plantene dine basilikum. Ta det et skritt videre ved å legge vann og blander det opp i en blender. Dryss planter med "hvitløk riste." Japansk biller hater hvitløk, og dette vil holde dem borte en stund så du kan gå videre til de andre trinnene.

•Plant en rekke planter i hjemmet og rundt hagen hvor din basilikum vokser. Marigolds gjør en fin omkrets og vil frastøte en rekke skadedyr, japansk biller inkludert. Plante reddiker, hvitløk og løk som nær basilikum planter du kan.

•Spread melkeaktig Spore powder på bakken rundt basilikum planter å drepe Larvene japanske biller i jord. Det er en sykdom som naturlig oppstår og gjør ikke vondt planter, mennesker eller andre dyr. Du må gjenta dette en gang i året for et par år å kvitte jorden av larvene.

Lage japanske bille feller

•Legg 1/4 kopp sukker til 1 kopp varmt vann å oppløse den og rør med en skje. Knuse en moden banan og blande det inn i den sukker vannet. Bland i en pakke gjær.

•Fyll blandingen i en tom plast jug og la lokket av slik biller får. Gjøre noen av disse feller.

•Plasser fellene sted fra din basilikum planter så biller ikke vil gå av basilikum i stedet. Sjekk fellene etter en uke eller så å tømme ut råtne agn og død biller. Lag en blanding og erstatte dem.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har plass til å plante noe annet i nærheten din basilikum, spray rundt plantene dine med "hvitløk vann" om en gang i uken.