Hvordan kurere flisen fugemasse

May 27

Hvordan kurere flisen fugemasse

I de aller fleste tilfeller blir flis Injiseringsmasse gamle Portland sement med ingen sand eller andre fyllstoff. Det er en teknikk for å helbrede denne flisen fugemasse. Kunsten ligger i å holde grout fuktig, men ikke slik at vanndråpene til slipp på noen del av det mens det er herding. Vanndråper kan føre til ulike deler av grout å kurere på forskjellige rater, forårsaker av misfarging og svekket selv fugemasse. Tid og riktig mengde fuktighet er nøklene til riktig herding og langvarig grout.

Instruksjoner

•Tørk grouted nylig fliser med en fuktig (ikke våt) grout svamp, flytte svampen over ansiktet av fliser diagonalt og minimalt press. Ideen er å nivå grout med overflaten av arket og fjerne alle overflødig grout fra ansiktet av hvert panel. Fukt i svamp legger bare en bit av fuktighet grout, som er viktig for herding prosessen.

•Lay 40-vekt kraftpapir på toppen av fuktig grout og tape ned kantene på papiret slik at papiret opprettholder fuktighet i grout, liksom som en papir drivhus. Det er viktig at grout være damp kurert for optimal styrke og lang levetid.

•La papiret over herding flisen i 72 timer. Ikke gå på flisen eller forstyrre det på noen annen måte under 72-timers fuktighet herding fase.

•Fjern kraftpapir etter 72 timer.

•Apply grout sealer. Mange grout selfangere nå kommer i spraybokser og kan sprayes direkte på grout med nei nød å tørke ansiktet av flisene ren. Følg instruksjonene fra produsenten når du bruker en aerosol sealer. Maling på andre typer sealer med en svamp maling pensel, tørke noen overflødig sealer på forsiden av hvert panel underveis.