Hvordan kurere betong fotfeste for en kortstokk

July 17

Herding betong fotfeste for en kortstokk er svært viktig å sikre at du har et positivt resultat med byggingen av dekk. Feil-herdet betong bunntekst har potensial til å bli svakere og mer sannsynlig å knekke enn skikkelig herdet betong. For å forsterke herding prosessen, anbefales det å bruke spesialutformet rørformet bygningen formene for å forhindre fuktighet fra å bli absorbert av betongen til det omkringliggende jorden.

Instruksjoner

•Få det passende størrelse rørformet bygningen form. Disse skjemaene er vanligvis tilgjengelig i 8-, 10- og 12-tommers diameter. Skjemaet må være to ganger diameteren på innlegget det vil støtte. For eksempel er en 8-tommers form nødvendig for å støtte en 4-tommers post.

•Dig linje hullene 6 inches dypere enn din lokale byggforskrifter krever med et par innlegg hull graveredskap. De fleste bygning avdelinger krever at footings nå under normale frost linjen. Legge til 6 inches med grus i bunnen av hullet for å hjelpe avløp problemer.

•Skjære røret til ønsket lengde med en håndsag, ideelt forlate 2-6 inches av rør over bakken å tillate større drenering. Nøye sentrum røret i hullet og sjekk å sikre at det er nivå før tilbakefylling rundt med skitt fjernet fra hullet.

•Legg betong i skjemaet før det er halvfullt, deretter bruke en spade til å trykke ned på betong med en spade, fjerne eventuelle luftlommer som kan ha dannet. Fortsett å fylle ut skjemaet til betongen er selv med toppen av skjemaet. Dra en stål murskje øverst i skjemaet til nivå betongen.

•Inset dekk maskinvare kreves for taktekking prosjektet. Selv om den nøyaktige metoden for innlegget vedlegges dekk fotfeste kan variere fra prosjekt til prosjekt, består det vanligvis av et innlegg anker og J-bolt kombinasjon eller en U-formet strålen anker. Juster terrassebord maskinvaren på skjemaet fylt og glatte overflaten av betongen igjen med en stål sparkel.

•Tillat skjemaene forblir i stedet for minst 24 timer for tilstrekkelig betong herding. Fordi indre av skjemaene er vokset, unnslippe fuktighet ikke fra betongen for tidlig, fremme maksimal styrke til betongen. Ikke bruke skjemaene kan jord å absorbere fuktighet fra betongen, resulterer i en svakere dekk fotfeste.