Hvordan konvertere fra olje varmtvann varme til en mer energieffektiv metode?

November 1

Hvordan konvertere fra olje varmtvann varme til en mer energieffektiv metode?

Varme opp vannet du bruker hjemme er en viktig komponent i din strømregning. Hvis du har en Sentralvarmeannlegg varmtvannsberederen, er knyttet til oljeprisen. Det er imidlertid energieffektive alternativer som kan spare deg penger over levetiden til varmesystem.

Instruksjoner

Velge en vannvarmer

•Kontroller med lokale verktøy for naturlig gass, olje og elektrisitet priser. Elektriske ovner kan være dyrt å bruke, men hvis du får en rabatt for off-peak timer, de kan være økonomisk fornuftig.

•Sammenligne Varmeapparat alternativer. Tradisjonelle tank varmeovner avfall energi holder en tank vann varme hele tiden. Tankless varmeovner kan spare penger ved å varme vannet på etterspørsel, olje eller elektrisitet. Selv om dette kan ha lav flow priser ikke egnet til en stor familie. Alternativt, hvis du bor i et moderat klima, en-varmepumpe varmtvannsberederen kan være et alternativ. Vann varmeapparatet effektivitet måles energi faktor (EF), som er lavest for gass ovner på 0,5 til 0,6. Elektrisk spoler er litt bedre på om 0,7, mens olje ovner er 0,7 til 0,85. Best av alt er varmepumper på 1,5 til 2. Det er også hybrid alternativer som bruker din ovn for å varme en væske som sirkulerer til varmt vann tank. Dette gjør at vanntanken lagre energi til ovnen, betyr det slår på og av sjeldnere, energisparing. Hvis din ovn er høy effektivitet og tank godt isolert, er dette alternativet for mest effektiv oppvarming av vann.

•IDENTIFY en optimal beliggenhet for din ovn. Det er mer energieffektivt sette din varmeapparatet nærmere til bad og kjøkken, og i en varm plass i stedet for en kald kjeller. Dette kan imidlertid øke konverteringskostnadene, som det kan innebære kjører nye avløp.

Erstatter systemet

•Kontroller med din lokale nytte tilbydere retningslinjer om hvordan du arbeider med gass og olje. Kontroller valgte utstyret er godkjent for bruk i din jurisdiksjon (det bør ha en sikkerhet sertifisering klistremerke) og typen installasjon.

•Shut av ditt hjem oljeforsyning.

•Extinguish pilot flammen på din kjele.

•Shut av kaldt vann røret fører til ovnen.

•Åpne alle varmt vann kraner i hus og kjøre dem inntil vannet renner ut. Dette vil tømme tanken på din varmeapparatet.

Frakobles din olje, varmt vann og kaldt vann linjer fra eksisterende varmeapparatet. Hvis du ikke har avløp erfaring, leie en profesjonell.

Frakobles varmeapparatet er ventilasjon og fjerne eksisterende enheten.

Sette inn nye avløp hvis du flytter din ovn til en mer effektiv plassering.

•Anrop en sertifisert tekniker og ordne til arbeidet ditt inspisert. Teknikeren vil fortelle deg om det er trygt å installere og aktivere din ny ovn.

•Installer din ny ovn. Det er best å leie en tekniker. Hvis du gjøre det selv, følg alle håndbøker tett. Du må re-fest varmt og kaldt vann linjer med alle modeller. Sentralvarmeannlegg tankless modeller kan du koble din eksisterende olje-linje. Hvis du har gått elektrisk, må til wire i de aktuelle linjene. Til slutt, hvis installere en tankless oljevarmer eller en høy virkningsgrad gass ovn, må installere forseglet ventilasjon. I ovn modeller og varmepumper er en tekniker et must.

•Hvis du har gjort arbeidet selv, arrangere en annen inspeksjon av en sertifisert tekniker.

•Vri olje linjer, kaldt vann linjer og varmt vann elektrisitet igjen. Hvis du har installert en olje - eller gasskraftverk erstatning, må lyset en pilot. I elektriske ovner, bør du være klar til å gå.

Tips og advarsler

  • Noen tankless varmtvannsberedere har digital kontroller kan du angi en maksimal vanntemperaturen. Dette kan være nyttig i et hus med eldre eller små barn.
  • Tenke seg om to gjør arbeidet selv. Ikke installert vann-varmesystemer kan potensielt være farlig hvis olje lekke eller varmeren ikke er skikkelig ventilert. Bytte til et mer effektivt system vil spare deg nok penger til å ansette en profesjonell.