Hvordan konvertere et loft i en Bonus-rom

June 22

Hvordan konvertere et loft i en Bonus-rom

Endre loft plass til levende plass for hobbyer, er leser eller avslapning et prosjekt som hele familien kan utforme sammen. Vurdere hvor mye plass loftet vil gi og bruke områder i kneet veggplass under takskjegget å utvide lagringskapasiteten. Designer plass til å sette bort rot vil hjelpe beholde bonus rommet ryddig og lage plass virke større.

Instruksjoner

•Kontroller rafter bjelkene og siden veggen innramming for å sikre at de vil støtte ny konstruksjon. Få hjelp fra en ekspert builder for dette. En bonus rom vil legge mye vekt på et loft område. Måle gulvareal kan du tillate bonus rom, et skap og bad området. La minst 10 fot på hodet rom på roms center. Undersøke plass og mål å sørge for at du kan skjære ut et område 9 fot 12 fot med en 8-fots taket, ikke medregnet mellomrom under en skråstilt tak-området.

•Skjære ut rom for en trapp som fører til området som er minst 4 fot bred. Installere innrammingen for bonus rommet, skapplass og et bad fra 2 x 4-tommers styrene. Bruke plass i skråstilt tak områder for lagring dører, skuffer eller cubbyholes. Ramme på badet for å inkludere et stort skap og dressing område, hvis du har plass. Forstørre eksisterende Vinduer eller ramme dormer områder. Sjekk taket områder for trengte reparasjoner hvis du installerer arker.

• Kjør strømledningene for alle uttak og lysarmaturer før du setter plassen med gips. Isolere veggene med roll glassfiber isolasjon. Installere gips i alle områder av bonus rommet. Isolere taket området godt. Fullføre gips med felles sammensatte, sand og maling. Installere stikkontakter, lysarmaturer og veden trim eller kronen.

•Plasser baderomsinventar og hekte alle VVS linjer og beslag. Male veggene med semi glans maling. Bruke semi glans maling eller høyglans maling på veden trim. Henge alle dører, og installere Gulvmaterialer. Installere baseboards rundt omkretsen av bonus rommet og på innsiden av skapet mellomrom.

Tips og advarsler

  • Takvinduer innrammet i taket området får bonus rommet synes større. Installere to eller tre takvinduer på rad for å skape god plass for en kunstners studio eller sy området.
  • Opprette en god exit plan i bonus rommet i tilfelle brann. Bygge en dekksareal på den ene enden loftet er en god idé å lage en rømningsvei. Kontroller også for windows åpne lett og de er store nok for en voksen å klatre gjennom.