Hvordan konvertere en vindmølle i en vind Generator

July 7

Hvordan konvertere en vindmølle i en vind Generator

En typisk vindmølle kan konverteres for å generere nok strøm til makten en beskjeden størrelse hjem. Bruke vindmøllen å lade opp et batteri bank suite å savnene av hjemmet er den enkleste og mest effektive metoden vind makt lagringsplass. Gjennomsnittlig bakgården ingeniør kan konvertere en vindmølle for å generere elektrisitet i omtrent fire timer.

Instruksjoner

•Convert drivaksel av vindmøllen til å slå en generator. De fleste gamle vindmøller ble bygget til å pumpe vann fra bakken, for husdyr eller folk. Som energiverk begynte å levere vann til noen gård billig, falt slike vindmøller ut av bruk. Deres viktigste drivaksel viser en pumpe ved basen, som er koblet til vannforsyning i bakken. Vinden viser vanes, pumpes vannet inn i et reservoar. Denne akselen må kobles der den møter pumpen, og vindmøller kan variere i denne forbindelse. Noen vil ha styrken settes på pumpen i 90-graders vinkel, og noen vil drive pumpen direkte uten strøm differensial. Når akselen er frakoblet, vil det være i en vinkel eller rett. Viktigste konvertering av denne akselen er å sveise en stor drivhjul nær slutten av akselen slik at den kan slå en sykkel kjede. Akselen måler ca 2 inches bredt, og kan utstyres med drivhjul ved å skyve det over slutten når den er koblet fra pumpen. Weld drivhjul slik at den kan håndtere mengden av kraften som er nødvendig å slå generatoren.

•Monter generator med den viktigste skivene utstyrt med en mindre drivhjul enn vindmøllens drivaksel. Vanligvis har dynamoer og generatorer en talje på slutten, kan styres av et belte. Weld sykkel drivhjul på slutten av den skivene slik at enheten kan styres av kjeden. Plasser generator/dynamoen ved foten av vindmølle, og justere den slik at skivene drivhjul kan være koblet til kjeden knyttet til vindmølle akselen. Vanligvis rammen av vindmøllen vil arbeide for denne montere, men i noen tilfeller er det nødvendig å heve generatoren opp på betongblokker eller en annen krevende struktur.

•Assemble batteriet bank og wire det til generatoren. Analysere strømkravene til hjemmet til å bestemme hvor mange 12-volts dyp syklus batterier må strøm hjemme hos peak bruk. (20 batterier kablet i to rekke 10 vil gi 24 volt strøm med flere amp-timers tegn.)

•Installer inverter og wire det til hjemmet. Wire inverter til fører på batteriet banken. Banken, som vil ha en negativ og en positiv terminal - kjøres gjennom inverter, som "trinn" makt til 110 volt, egnet for bruk i hjemmet. Vekselrettere kommer i forskjellige wattstyrker og ulike kvalitet; effekten skal samsvare med strømkravene til huset. Kjøre standard 110-volts kraftledningene fra inverter til hjemmet sikring panel med utendørs kabelen.

•Test alle forbindelser med et voltmeter å sikre en krets bane, slipper brems mekanismen på vindmøllen aktivere kraftproduksjon.

Tips og advarsler

  • Få en høy kvalitet, "ekte sinuskurve" inverter for bruk med delikate elektronikk som datamaskiner.
  • Fungere ikke på "live" elektrisk utstyr. Alltid koble fra strømmen først.