Hvordan konvertere en Standard stikkontakt til en tre-spiss

December 23

Hvordan konvertere en Standard stikkontakt til en tre-spiss

Gamle ikke-jordet strømuttak er ofte i stand til håndtering av nyere tre-spiss endeplugger med moderne elektroniske enheter. For å koble disse elementene, er det nødvendig å enten erstatte hele totrinns stikkontakten med en ny tre-spiss fixture, eller koble en adapter for å gjøre en av portene i uttaket kan håndtere disse nye elektroniske plugger. Både nye stikkontakter og adaptere er tilgjengelig på de fleste oppussing og jernvareforretninger.

Instruksjoner

Erstatte uttaket

Frakobles kraften til utløpet i boksen hoved kretsen. Sjekk utløp med spenning tester å kontrollere at strømmen er slått før arbeidet starter.

•Løsne skruen av frontplaten med en flat skrutrekker og trekk plate av veggen å avsløre uttaket.

•Fjern skruene som holder uttaket i boksen med en stjernetrekker. Ta tak i center sidene av stikkontakt med tang og trekk den forsiktig fra boksen veggen til wire forbindelser. Trykk svarte ledningen med spenning testeren å sjekke igjen for elektrisk strøm.

•Løsne svart og hvit elektriske ledninger fra utløpet av skru polakker og trekke ledninger av enheten. Kast de gamle enheten trygt i papirkurven. Sjekk ledninger for å sikre at det er ingen skade i isolasjon og vikle elektriske tape rundt noen åpninger eller tårer.

•Hold en ny tre-spiss stikkontakt og skru sølv, kobber og grønne pole skruene litt. Koble løkker hvite ledningen rundt foten av sølv stangen og stram skruen som fester ledningen. Gjenta denne prosessen med svart wire. Bøye den isolasjon uten jording i en krok form på slutten med tang og loop det rundt grønne stangen og skru ned.

•Wrap elektriske tape på pole og wire forbindelsen å isolere forbindelsen og posisjon ledningene tilbake i boksen. Juster skruene med monteringshullene i boksen elektriske og skru dem ned. Slå hver skrue jevnt med et par vendinger til hver av to før det sikres jevnt på plass.

•Bytt frontplaten og stram skruen som holder den på plass over uttaket. Slå på på boksen hoved kretsen og test stikkontakten for riktig funksjon.

Installere en Adapter

•Løsne skruen fra frontplaten over stikkontakten og fjerne det samtidig la platen i stedet.

•Sett en tre-spiss adapter i topp totrinns stikkontakten. Plass det fullt i hullene og tett mot ansiktet til stikkontakten.

•Kontroller at metall hullet i kortet justerer med center frontplaten skruehullet i stikkontakten. Sett i frontplaten skruen, gjennom senterhullet kortet og i stikkontakten. Skru den ned sikkert. Denne skruen fungerer som jording for det nye kortet.

Tips og advarsler

  • Rengjør boksen stikkontakt med en vakuum tilknytning til fjern rusk mens frontplaten og uttak er fjernet.
  • Ikke tvinge nye utløp i boksen. Juster ledninger og plasser til uttaket passer lett.