Hvordan konvertere en Sand filterene å Salt vann

October 1

Hvordan konvertere en Sand filterene å Salt vann

Konvertere svømmebassenget fra en sandfilter salt systemet kan du reduserer mengden av kjemikalier som brukes i svømming vann, redusere familiens eksponering for kjemikalier. Salt systemer også redusere problemer med alger og bassenget kjemiske ubalanser i et konvensjonelt kjemisk behandlet bassenget. Konverteringen fra sand til salt er relativt enkelt hvis du har de riktige verktøyene og utstyr.

Instruksjoner

•Kontroller ditt basseng pumpe og filter for å være sikker på at det er kompatibelt med en salt. Bassengets kompatibilitetsinformasjon bør være i brukerhåndboken. Hvis du ikke finner informasjonen eller har forlagt manualen, kaller utstyr produsenten og spør om kompatibilitet.

•Velg en salt system som er kompatibel med gjeldende svømmebasseng utstyr. Produsenten av ditt basseng utstyr eller en pool-ekspert kan hjelpe deg i systemet passer best til dine behov. Velg et system fra en merkevare du stoler med et Kontrollpanel som er lett å lese og bruke.

•Drain bassenget av alle kjemisk behandlet vann. Når den er tømt, fylle bassenget med ferskvann.

•Leveres med, eller leie noen til wire, salt-klor generatoren bassengets eksisterende pumpen. Dette sikrer at generatoren blir på hver gang svømmebasseng pumpen er slått på, slik at generatoren konvertere bassenget salt til lavnivå klor. Lavt nivå klor renser og sanitizes bassenget.

•Legg bassenget salt til svømmebassenget. Bruk hvor anbefalt i bruksanvisningen salt systemet eller har et basseng spesialist anbefaler hvor bruke svømmebassenget.

•Test bassenget vann regelmessig for å se etter riktig pH-nivå. Hvis du er usikker på hvordan å teste vannet, har et basseng spesialist teste det for deg. Juster salt generator kontrollpanelet etter behov til din bassenget er riktig pH-verdier.

Tips og advarsler

  • Rengjør elektrodene på salt-klor generatoren regelmessig for å hindre buildup av biprodukter. Erstatte salt celler i generator hver fire til fem år for å holde systemet velholdt og kjører riktig.
  • Kongeål kan forårsake visse typer rør, så pass på at rørene brukes i systemet er egnet til saltvann. Hvis ikke, vurdere å erstatte rørene eller avkall saltvann konverteringen.